Ducati Hypermotard 950 RVE in Graffiti kleurstelling

Ducati Hypermotard 950 RVE 20 ra16-6-20. Ducati presenteert de nieuwe Hypermotard 950 RVE, die deel uitmaakt van de Borgo Panigale fun-bike familie tussen het instapmodel Hypermotard 950 en het topmodel Hypermotard 950 SP.

 

 

De Hypermotard 950 RVE wordt gekenmerkt door een kleurstelling die "Graffiti" wordt genoemd en die is geïnspireerd op street art. De motorfiets bouwt voort op het succes dat in 2019 werd geboekt, met name op het gebied van social media, door het Hypermotard 950 concept dat werd gepresenteerd op het prestigieuze Concorso d'Eleganza Villa d'Este.
Ducati Hypermotard 950 RVE 20 rzij

Om dezelfde productiekwaliteit van de conceptmotor, waarvan hij is afgeleid, over te brengen naar de productiemotor, was het noodzakelijk om in de verffasen hooggekwalificeerde arbeidskrachten in te zetten, stickers met zeer lage dikte te gebruiken en een bijzonder lang en complex proces te volgen. Het resultaat is vergelijkbaar met dat van een airbrushed kuipwerk.

Niet alleen de graphics, maar ook een upgrade in de standaard uitrusting voor deze nieuwe versie. Het elektronische pakket van de Hypermotard 950 RVE is uitgebreid met de Ducati Quick Shift (DQS) Up and Down EVO, die is toegevoegd aan de componenten die al in de standaard versie aanwezig zijn, namelijk Bosch Cornering ABS met Slide by Brake functie (in setting 1) , Ducati Traction Control Evo (DTC EVO) en Ducati Wheelie Control (DWC) EVO.
Ducati Hypermotard 950 RVE 20 lzij

De Hypermotard 950 is de fun-bike bij uitstek van het Ducati gamma en is ontworpen om een hoog niveau van plezier en controle tijdens het rijden te garanderen. Het uitdagende ontwerp van de motorfiets, geïnspireerd door de motard look, draait om de dubbele uitlaten onder het zadel en het kleinere bovenste kuipwerk die de mechanische onderdelen zichtbaar laat, inclusief het trellis achterframe dat lichtheid en essentie communiceert. De ergonomie zorgt ervoor dat de rijder in alle omstandigheden optimaal kan reageren. Het zadel is vlak, bijzonder taps toelopend om een brede beweging te garanderen en laat u toe om de grond met gemak te raken.

De Hypermotard 950 RVE wordt aangedreven door het tweecilinder 937 cc Testastretta 11° motorblok, die met zijn 114 pk bij 9.000 tpm en 9,8 kgm koppel, waarvan al meer dan 80% beschikbaar is bij 3.000 tpm, de perfecte motor is om maximaal plezier te bieden, zowel tijdens het sportieve rijden op het circuit of op wegen vol bochten als tijdens het dagelijks rijden in de stad.
Ducati Hypermotard 950 RVE 20 ra

Aan de top van het Hypermotard 950 gamma staat de Hypermotard 950 SP met racing graphics en Öhlins ophanging met verhoogde veerweg, Marchesini gesmede velgen en Ducati Quick Shift (DQS) Up and Down EVO.

De motorfiets zal vanaf juli verkrijgbaar zijn bij Ducati dealers.