Ducati zomermode 2020 van eenvoudig tot technisch

Ducati zomermode 20 3x9-6-20. Ducati presenteert de nieuwe collectie zomermode van geventileerde bovenkleding. Alle stukken zijn ontworpen voor reizen tijdens het warmste seizoen met grote aandacht voor comfort en veiligheid.

 

 

Ducati textiel jassen en technische sweatshirts zijn gemaakt van lichte, ademende materialen en worden gekenmerkt door een uniek en onderscheidend ontwerp. Ze zijn gemaakt in samenwerking met de beste technische kledingmerken in de industrie en zijn speciaal ontworpen om de rugprotector te bevestigen en zijn uitsluitend voorzien van CE-gecertificeerde beschermingen.
Ducati zomermode 20 3x

De collectie van geventileerde zomerjassen is beschikbaar op shop.ducati.com of bij de Ducati dealers. Dankzij de veiligheidsmaatregelen die door het Ducati Cares-programma worden gegarandeerd, kunnen klanten die hun dealer willen bezoeken de kledingstukken vóór de aankoop passen.

Ducati Zomermode 20 Flow C3 GiaccaFlow C3 textiel jas
Flow C3, exclusief ontworpen door Drudi Performance voor Ducati, is een lichtgewicht, ademend en volledig CE-gecertificeerd jas. De binnenkant bevat Warrior lite protectors op de schouders en ellebogen en er kan ook een rugbeschermer in geplaatst worden. Een haakje op de rug maakt het mogelijk om het te dragen met een broek met een standaard koppeling, om te voorkomen dat de jas op de rug omhoog schuift. Flow C3 is ook voorzien van een uitneembare voering, gemaakt van een drielaags ademend, waterdicht en winddicht membraan. Verkrijgbaar voor mannen en vrouwen, is het de perfecte jas voor zomerse reizen.

Ducati Zomermode 20 Corse Tex SummerDucati Corse Tex Summer C2 textiel jas
Ducati Corse tex Summer C2 is een textiel jas met een kleurrijk ontwerp dat is ontstaan uit de samenwerking met Dainese. Gemaakt van een mix van mesh en lichtgewicht textiel, met uitneembare binnenste winddichte voering, is dit sterk geventileerde kledingstuk speciaal ontworpen voor warme en vochtige klimaten en voor het zomerseizoen. Het heeft aluminium inzetstukken op de schouders, composietbeschermers op de ellebogen en is ontworpen voor de Wave of Manis G2 rugbeschermer.

Ducati Zomermode 20 Speed 3 Giacca in tessutoSpeed 3 textiel jas
Ontworpen door Aldo Drudi en gemaakt in samenwerking met Alpinestars, heeft de Speed 3 jas zijn intrede gedaan in het gamma van Ducati kledingstukken voor de zomer. Naast de aanwezigheid van uitneembare CE-beschermers op de schouders en ellebogen, heeft het item binnenvakken voor de Nucleon rug- en borstbeschermers. De mix van mesh en textiel garandeert de stabiliteit van de beschermende elementen in geval van een val. De twee haken voor het verbinden van de broek houden het kledingstuk in de juiste positie, zodat de jas niet op de rug omhoog kan schuiven.

Ducati zomermode 20 Downtown C1 Felpa TecnicaDowntown C1 technische sweatshirt
In de Downtown technische sweatshirt worden de beschermende elementen die typisch zijn voor motorkleding in een lifestyle kledingstuk geplaatst: een sweatshirt met afneembare capuchon voorzien van interne anti-abrasie aramide vezelversterkingen, beschermingen op schouders en ellebogen en een vak voor de Nucleon rugbeschermer. Geschikt om te rijden in de stad en in uw vrije tijd, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid van een volledig CE-gecertificeerd kledingstuk.