Triumph Street Triple voor Huntress in Birds of Prey

Triumph Street Triple Birds of Prey 20 poster19-1-20. Triumph werkt samen met Warner Bros. Pictures in de aankomende actie-avonturenfilm Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn), vanaf 7 februari in de bioscopen.

 

 

De Triumph Street Triple RS is te zien in de film, bereden door de mysterieuze kruisboogexpert Huntress die in de film de krachten bundelt met Harley Quinn, Black Canary, Renee Montoya en Cassandra Cain om de ultieme meiden burgerwacht te vormen.
Triumph Street Triple Birds of Prey 20 Triumph 

Triumph Motorcycles Ltd. is ongelooflijk trots om een wereldwijde samenwerking aan te kondigen met Warner Bros. Pictures ter ondersteuning van de aankomende speelfilm Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn, die 7 februari 2020 wordt uitgebracht. Deze samenwerking past in de traditie van al meer dan 100 jaar.

In de film rijdt Huntress op een agressieve, stijlvolle zwarte Triumph Street Triple RS, een belangrijk onderdeel passend bij haar badass-karakter! Uit wraak op degenen die haar familie onrecht hebben aangedaan, heeft ze de topmaffiabaas van Gotham City en anderen in het vizier, en haar kruisboog op hen gericht.
Triumph Street Triple Birds of Prey 20 set

De film bevat een aantal spannende actiescènes met explosieve motoracties en stunts.

Over de film
Heb je ooit gehoord van de agent, de zangvogel, de psychopaat en de maffiaprinses? Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) is een verdraaid verhaal verteld door Harley zelf, zoals alleen Harley het kan vertellen. Wanneer Gotham's meest snode narcistische schurk, Roman Sionis en zijn ijverige rechterhand, Zsasz, een jong meisje genaamd Cass als doelwit nemen, wordt de stad op haar kop gezet om op zoek te gaan naar haar. Harley, Huntress, Black Canary en Renee Montoya's paden kruizen elkaar en het onwaarschijnlijke viertal heeft geen andere keuze dan samen te werken om Roman neer te halen.
Triumph Street Triple Birds of Prey 20 poster

In de Warner Bros. Pictures film keert Margot Robbie (I, Tonya) terug als Harley Quinn, naast Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, TV's "Fargo") als Huntress; Jurnee Smollett-Bell (HBO's "True Blood") als Black Canary; Rosie Perez (Fearless, Pitch Perfect 2) als Renee Montoya; Chris Messina (Argo, TV's "Sharp Objects") als Victor Zsasz; en Ewan McGregor (Stephen King's Doctor Sleep, de "Trainspotting" films) als Roman Sionis. Nieuwkomer Ella Jay Basco staat ook bekend als Cassandra "Cass" Cain in haar filmdebuut. 

De film is geregisseerd door Cathy Yan (Dead Pigs) naar een script van Christina Hodson (Bumblebee) en is gebaseerd op personages van DC. Robbie produceerde ook, naast Bryan Unkeless en Sue Kroll. De uitvoerende producenten van de film zijn Walter Hamada, Galen Vaisman, Geoff Johns, Hans Ritter en David Ayer.

Warner Bros. Pictures presenteert een LuckyChap Entertainment Production, een Clubhouse Pictures Production, een Kroll & Co. Entertainment Production, Birds of Prey (en de Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn). Vanaf 7 februari in de bioscopen, gedistribueerd door Warner Bros. Pictures. 

Over de Street Triple RS
De Street Triple RS van Triumph is een motor met de beste specificaties, algemeen beschouwd als de meest toonaangevende, ultieme performance street bike.
Triumph Street Triple Birds of Prey 20 rv

De unieke mix van eigenschappen van de Street Triple maakt hem; licht, snel, leuk, wendbaar en stijlvol - de Street Triple is sinds zijn introductie een motor die het beeld van performance street bikes heeft verandert in de motorwereld, met een ongelooflijk onderscheidend karakter, een opwindende driecilindermotor en toch bijzonder toegankelijk voor veel motorrijders over de hele wereld.

De Street Triple heeft de middleweight sports category geherdefinieerd als de eerste keuze door de combinatie van een agressief uiterlijk, een licht en intuïtief rijgedrag, een opwindend vermogen en zijn unieke driecilinder geluid. De originele bad-ass look van de Street Triple is afgeleid van de originele streetfighter-beweging en de huidige generatie is een moderne interpretatie van deze iconische styling met een veel agressievere, hoekige en minimalistische uitstraling.

Met het opwindende 765 cc blok werd de Street Triple de lichtste motorfiets in zijn klasse, met alle nieuwe state-of-the-art technologie, een chassis met hoge specificaties en Triumph's kenmerkende uitzonderlijke afwerkingsniveau en detaillering.