Moto Guzzi lanceert 7e editie van de V7

Moto Guzzi V7 III Limited 18 rzij14-4-18. Aanvullend op de recent gelanceerde uitvoeringen Carbon, Milano en Rough verrast Moto Guzzi V7-liefhebbers met de introductie van weer een nieuwe.De V7 III Limited is een speciale limited edition die is gewijd aan het Moto Guzzi Open House 2018. Daarmee bestaat het V7 customprogramma nu uit zeven versies.
Moto Guzzi V7 III Limited 18 rzij

Ten opzichte van de Stone, Special, Rough, Milano, Carbon en Racer onderscheidt de V7 III Limited zich nadrukkelijk door tal van exclusieve features. Voorbeelden zijn de carbon spatborden en zijpanelen, een verchroomde brandstoftank met zwarte tankriem en zilver gepolijst Moto Guzzi-embleem, een verchroomde einddemper, veren en dempers, spiegels en handgrepen en een zwart zadel. Een enkele teller, een Moto Guzzi-logo op het voorspatbord en een Open House-embleem ronden het geheel af.
Zoals de naam al doet vermoeden is de totale productie van de Moto Guzzi V7 III Limited beperkt tot slechts 300 genummerde exemparen. Vanaf juni staat hij bij de officiële Guzzi-dealers, waar hij nu al te bestellen is voor € 11.645*.