Honda keert terug naar de MOTORbeurs Utrecht

Honda CBR1000RR R MY20 lv14-1-20. Na afwezigheid van enkele jaren zal Honda Benelux opnieuw aanwezig zijn tijdens de 36e editie van de MOTORbeurs. Honda stelt er zijn nieuwe 2020 line-up voor aan het Nederlandse publiek.

 

 

De MOTORbeurs Utrecht (van 20 t/m 23 februari) staat al jaren bekend als de officiële kick-off van het motor seizoen in Nederland. Afgelopen jaar onderging de beurs een metamorfose waar meer dan ooit ingezet werd op klantbeleving, met onder andere een groot test terrein en verschillende animaties.
Honda Gold Wing Touring Deluxe MY20 White 19 rv

Het nieuwe, sterke programma van de beurs sluit perfect aan bij de ‘Kotozukuri’ filosofie van Honda. Met de compleet nieuwe Road Show van afgelopen jaar, kon men de nieuwe Honda motoren zien en testen bij de officiële Honda dealer in de buurt. Voor het 2020 seizoen zal de kick-off daarvan nu op de MOTORbeurs plaatsvinden.
HONDA CRF250R MY20 rzij

Kom dus de beurs én de Honda stand in hal 7 bezoeken en de nieuwste Honda modellen ontdekken en testen. Waaronder de nieuwe Africa Twin en Africa Twin Adventure Sports, CMX500 Rebel en natuurlijk de revolutionaire CBR1000RR-R Fireblade. Boek je tickets hier. Graag tot dan!
Honda CBR1000RR R MY20 lzij