Dainese laat je motorpak online configureren

Dainese Custom Works configurator 18 kleur15-4-18. Zelf je motorpak ontwerpen. In zelfbedacht design en kleuren. Eventueel met eigen logo. Dainese maakt het mogelijk met een online 3D configurator.

 

 

Als je op de motor zit, moet een leren pak geen belemmering vormen. Daarom besteedt Dainese veel tijd en energie in de pasvorm van haar motorkleding. Voor de klant die echter nog een stapje verder wil gaan, heeft Dainese nu tevens een 3D Configurator online staan. Door het Dainese Custom Works Team (dezelfde mensen die onder meer de pakken van de MotoGP-coureurs maken) is achter de schermen vele maanden hard gewerkt om dit systeem te optimaliseren en zodoende zeer gebruiksvriendelijk te maken.
Dainese Custom Works configurator 18 startpagina
De leren pakken, jassen en broeken van Dainese zijn via de 3D Configurator eenvoudig door de klant zelf naar eigen wens te maken. Er ontstaat hierdoor een unieke outfit doordat alle leren gedeeltes op het pak bewerkt kunnen worden in verschillende kleuren. Ook zijn de accessoires, zoals knee- en elbowslider, aan te passen. Een eigen logo of tekst is in een handomdraai op het leren pak gezet. 
Dainese Custom Works configurator 18 select   

Na de online personalisatie wordt het pak opgeslagen en zet een Custom Works Center de laatste stap, door de maten van de klant op te nemen. Op die manier krijg je een leren pak terug dat als gegoten zit. In Nederland kun je terecht bij maar liefst zeven Dainese-dealers. De meerprijs voor een eigen ontwerp bedraagt € 499,95. Het leren pak volledig op maat laten maken, kost € 599,95.   
Dainese Custom Works configurator 18 kleur

Zelf ervaren hoe je online gemakkelijk een eigen op maat gemaakt leren pak in elkaar zet? Check dan de website: www.customworks.dainese.com 

Dainese
Op 24-jarige leeftijd richt Lino Dainese zijn eigen motorkledingmerk op en sinds 1972 zijn prestatie, ergonomie en veiligheid de belangrijkste pijlers voor het bedrijf, verweven met innovatie. Om bescherming van top tot teen aan te kunnen bieden, werd in 2007 helmenmerk AGV aangekocht. De Dainese groep is gevestigd in het Italiaanse Vicenza.

Motomind
Sinds 2015 bezit Motomind het Nederlandse agentschap voor Dainese en AGV. Door een nauwe samenwerking met het Belgische IP Store is de portefeuille uitgebreid met Kappa, specialist op het gebied van bagage.