Harley-Davidson Low Rider S nieuwe softail cruiser

Harley Davidson Low Rider S 20 lzij21-8-19. Met een softail frame, een sterke Milwaukee-Eight 114 inch motor en een uitdagend design zet Harley-Davidson voor modeljaar 2020 een nieuwe Low Rider S in beach cruiser stijl op de markt.

 

 

Hoge tralies en paardenkrachten bepalen het nieuwe Harley-Davidson ® Low Rider ® S-model, een cruiser die eerst op maat presteert. Het Low Rider S-model is gebouwd rond een Harley-Davidson Softail ® -chassis verbeterd door premium ophangingscomponenten afgestemd op agressief rijden aangedreven door de niet aflatende kracht van een gespierde Milwaukee-Eight® 114-motor, met stijlelementen geïnspireerd door de beach cruiser bouw en Harley erfgoed.

“Het uiterlijk van de nieuwe Low Rider S is echt geworteld in de erfenis van de Low Rider-modellen van de jaren 1980, die een toegewijde aanhang heeft die zich wereldwijd heeft verspreid vanaf de oorsprong in Zuid-Californië, en in het recente Dyna-gebaseerde Low Rider S-model”, zegt Brad Richards, Vice President Styling & Design van Harley-Davidson. "We hebben die customstijl en pperformance toegepast op het Softail-chassis om een ​​Low Rider S te creëren die krachtiger en wendbaarder is dan ooit, met een zware dosis van een harde houding." 
Harley Davidson Low Rider S 20 rv

BEACH CRUISER STIJL
Opgeheven handbediening is een bepalend element van de beach cruiser invloed. Het Low Rider S-model monteert een motocross-stijl stuur met een diameter van een inch op vier inch hoge rechte risers om de rijder in een agressieve en actieve positie te brengen. Een op elkaar afgestemde mini-kuip omlijst de koplamp en blokkeert de wind tijdens het kilometervreten op de snelweg. Een solozadel met hoge rug is gevormd om de rijder op zijn plaats te houden als er volop wordt geaccelereerd.

Alle glimmende afwerkingen zijn vervangen door zwarte afwerkingen voor een agressieve uitstraling. De aandrijflijn, primaire afdekking en tankconsole zijn afgewerkt in Wrinkle Black; de derby cover, intake en onderste rocker covers zijn Gloss Black. Geluiddempers en uitlaatschilden zijn Jet Black. Vorken, drievoudige klem, riser en stuur en achterspatbordsteunen zijn matzwart. De LED-achterwandlamp heeft een gerookte lens. De vijf gallon Softail-brandstoftank is voorzien van een iconische Harley-Davidson-afbeelding. Straal gegoten aluminium wielen (19-inch voor en 16-inch achter diameter) zijn afgewerkt in mat donker brons voor een intrigerend contrast met de donkere componenten van de motorfiets. Er zijn twee effen kleuren beschikbaar: Vivid Black en Barracuda Silver. 
Harley Davidson Low Rider S 20 rv

DE SOFTAIL MODEL FOUNDATION
Het Harley-Davidson Softail-motorframe is een basis voor prestaties. Het frame-ontwerp is geoptimaliseerd om het gewicht te verminderen zonder in te boeten aan stijfheid, terwijl het klassieke uiterlijk van een harde staart met een moderne rit behouden blijft. De star gemonteerde Milwaukee-Eight V-Twin-motor draagt ​​bij aan een platform dat sterke acceleratie en responsieve handling en remprestaties levert. Een enkele coil-over-schok is voorzien van emulsietechnologie en een geoptimaliseerde hoek tussen het frame en de achterbrug voor verbeterde verplaatsing en respons. Dankzij de hydraulische voorbelastinginstelling onder de stoel kan de bestuurder optimale ophangingsprestaties handhaven voor de heersende belasting en wegomstandigheden. Een omgekeerde vork van 43 mm verstevigt de voorkant voor een betere stuurreactie. Interne technologie met één cartridge reageert snel op ingangen en houdt het voorwiel op de weg voor verbeterde rem- en handlingprestaties. Dubbele voorremmen met 300 mm schijven leveren sterkere remprestaties met minder hendelinspanning dan de enkele voorste schijfrem op het standaard Low Rider-model. Standaard ABS (antiblokkeersysteem) biedt betrouwbare remprestaties wanneer de omstandigheden minder dan ideaal zijn. Het Low Rider S-model rolt op hoogwaardige Michelin® Scorcher® 31-banden. 
Harley Davidson Low Rider S 20 ra

MILWAUKEE-EIGHT 114 ENGINE MUSCLE
De Milwaukee-Eight 114-motor (114 CID; 1868cc), de enige motorkeuze voor het Low Rider S-model, levert de meeste cilinderinhoud die in de fabriek in het Softail-chassis wordt aangeboden, met een koppel van 119 ft. Lb. bij 3000 tpm. Een dubbel intern uitgebalanceerd systeem vermindert motortrillingen met behoud van het vertrouwde Harley-Davidson-gevoel, terwijl diep ademende, vierkleppencilinderkoppen en dubbele bougies het maximale vermogen uit elke gram brandstof persen. De motor is uitgerust met een Gloss Black Ventilator-luchtinlaat met een open filterelement om de luchtstroom in de motor te verbeteren, en 2-in-2 offset shotgun-dempers voor een agressieve, krachtige uitstraling. Door de dealer geïnstalleerde Screamin 'Eagle® Performance Parts Stage-upgrades van Harley-Davidson Originele motoronderdelen en accessoires zijn beschikbaar om de motorprestaties nog verder te verbeteren. 
Harley Davidson Low Rider S 20 blok

OVER HARLEY-DAVIDSON MOTOR COMPANY
Sinds 1903 vervult Harley-Davidson dromen van persoonlijke vrijheid door de innovatie van tweewielige mobiliteit te leiden. Het bedrijf biedt een groeiend assortiment toonaangevende, onderscheidende en aanpasbare motorfietsen en brengt het merk tot leven door Harley-Davidson rijervaringen en uitzonderlijke motorfietsonderdelen, accessoires, rijkleding en kleding. Lees meer over hoe Harley-Davidson de volgende generatie rijders bouwt op www.harley-davidson.com.