Kawasaki VIP-tickets voor Gamma Racing Day

Kawasaki Gamma 19 Leon Haslam20-7-19. Win twee Paddock tickets, twee parkeerkaarten voor de paddock en een Meet & Greet met Leon Haslam tijdens de Gamma Racing Day. Bovendien kun je kans maken op 4 maanden een Kawasaki naar keuze.

 

 

Rij jij en één van je vrienden en/ of familie een Kawasaki motor en wil je in de exclusieve Kawasaki VIP Parking staan, midden in de paddock, en een meet & greet met Leon Haslam winnen? Schrijf je dan nu in voor de Kawasaki nieuwsbrief en maak kans op deze bijzondere ervaring!
Kawasaki Gamma 19 Win VIP tickets
De prijs wordt aan 170 deelnemende nieuwsbrief leden weggegeven. Er worden 85 prijswinnaars voor de zaterdag en 85 prijswinnaars voor de zondag uitgekozen. De win actie loopt tot en met 5 augustus 2019. De prijs winnaars worden willekeurig gekozen uit alle deelnemende nieuwsbrief leden. Je kunt je inschrijven voor de win actie en nieuwsbrief via: https://nl.surveymonkey.com/r/JKBL89R
Kawasaki Gamma 19 Leon Haslam
4 Maanden rijden op een Kawasaki naar keuze
Bij de Kawasaki Promo Tour kun je inschrijven voor deze bijzondere winactie, waarna aan het einde van het weekend de gelukkige winnaar wordt uitgekozen, kom dus snel naar de Promo Tour in de Paddock en maak kans!
Kawasaki Gamma 19 4 maanden