Yamaha MT Tour is proefrijden en gezelligheid

Yamaha MT09 19 rv13-4-19. De Yamaha MT Tour komt weer naar Nederland. De gelegenheid om op diverse modellen van de MT een proefrit te maken. De mooiste MT-verkiezing wordt gehouden. Technische specialisten staan klaar voor hulp.

 

 

Op zaterdag 11 en zondag 12 mei aanstaande organiseert Yamaha Motor Nederland van 10:00 tot en met 17:00 uur voor de vierde keer de Yamaha MT Tour in Nederland. De MT Tour is een evenement waarbij geïnteresseerden een uitgebreide proefrit kunnen maken met de aanwezige 2019 MT-modellen. Daarnaast is de MT Tour een ideale gelegenheid voor alle MT-rijders om elkaar op een ongedwongen manier te ontmoeten. Uiteraard zijn ook motorrijders van andere Yamaha-modellen en andere motormerken op beide dagen van harte welkom op het terrein van Yamaha Motor Europe te Schiphol-Rijk.
Yamaha MT 19 serie

Wat is er allemaal te doen?
Naast een unieke kans om kennis te maken met de complete line up en het proefrijden op alle 2019 MT-modellen, kunt u met uw Yamaha MT meedoen aan de verkiezing ‘De mooiste Yamaha MT van Nederland’, waarbij leuke prijzen zijn te winnen. Tevens staan op beide dagen de MT-specialisten van Yamaha Motor voor u klaar om u van raad en daad te voorzien en geven de veerspecialisten van HK Suspension diverse workshops over het afstellen van uw vering.
Yamaha MT09 19 rv

Naast de speciale MT Tour promotruck en een presentatie van de (complete) Yamaha MT Riding Gear Lifestyle & Apparel collectie, zijn er nog veel meer bezienswaardigheden te bewonderen tijdens de Yamaha 2019 MT Tour op Schiphol-Rijk. En niet onbelangrijk, ook voor de inwendige mens wordt er gezorgd.

Ook zo nieuwsgierig?
Kijk voor meer informatie over de 2019 MT Tour op www.yamaha-motor.nl of meldt u zich vandaag nog aan via https://www.yamaha-motor.eu/nl/nl/experience/mt-tour/. Deelname aan het evenement is kosteloos. Om zeker te zijn van een proefrit op een van de aanwezige MT-modellen van uw voorkeur, is het wel aan te raden om u vooraf even aan te melden.
Yamaha MT09 19 ra

2019 MT Tour – locatie, data en tijdschema
Yamaha Motor Europe – Koolhovenlaan 101 – 1119 NC Schiphol-Rijk
Zaterdag 11 mei 2019 – 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag 12 mei 2019 – 10:00 t/m 17:00 uur