STADLER ALL-ALONG PRO voor werk en weekend

Stadler All Allong PRO 19 jack rv21-3-19. Mulitifunctioneel, ofwel een motor outfit voor woon-werk verkeer én voor de toertochten in het weekend. De STADLER ALL-ALONG PRO (jas en broek met afneembaar bovendeel) combineert gemak met bescherming door een ruimere snit.

 

 

Naar het werk op de motor zou fantastisch zijn maar steeds het omkleden? Het zou pas mooi zijn als je nette pak of jeans echt lekker onder je motorpak zouden zitten. De STADLER ALL-ALONG PRO jas en broek bieden dit comfort en nog veel meer.
Stadler All Allong PRO 19 rijder

De ALL-ALONG PRO jas en broek maken deel uit van ons 3-laags systeem motorkleding en bieden alle voordelen van de GORE-TEX 3-laags product technologie. Door zijn iets ruimere snit kan niet alleen functionele onderkleding onder de ALL-ALONG PRO jas gedragen worden maar is er ook voldoende ruimte om je casual kleding of een net pak onder te dragen. De jas is vervaardigd van GORE-TEX® 3-laags laminaat met CORDURA® met daarnaast reflectiemateriaal dynatec® Reflex wat voor een uitstekende zichtbaarheid zorgt in het donker.
Stadler All Allong PRO 19 jack rv

De luchttoevoer kan perfect gereguleerd worden middels de extra lange ventilatieritsen op de borst en op de rug. De jas is voorzien van niveau 2 protectoren op de rug, schouders en ellebogen. De hoogte van de elleboogprotectoren kan versteld worden voor een perfecte pasvorm.
Stadler All Allong PRO 19 jack ra

De ALL-ALONG PRO broek is vervaardigd van GORE-TEX® 3-laags laminaat. Door de extra lange zijritsen is de broek makkelijk aan en uit te trekken, welke kleding je er ook onder draagt. Op de heupen zit niveau 2 protectie. Door de regelbare kniewijdte kunnen de knieprotectoren (niveau 2) op de juiste plek worden gefixeerd. Ook zijn er drie verstelmogelijkheden om de knieprotectie op perfecte hoogte af te stellen. Een afneembaar bovendeel biedt extra comfort en warmte op koude dagen. Het is mogelijk om de broek en jas te combineren met of zonder gebruik van het bovendeel.
Stadler All Allong PRO 19 broek