Ducati Start of Season 2018 Open House bij dealers

Ducati Monster 821 17 rv13-3-18. Speciale aanbiedingen en testen van nieuwe modellen op 16 en 17 maart bij de Ducati dealers. Zij vieren de start van het nieuwe motorseizoen met een Open House.

 

 

De Monster, Diavel/XDiavel, Multistrada, SuperSport, Hypermotard en Panigale kunnen worden getest, evenals de Ducati Scrambler 800 cc Desert Sled in nieuwe kleuren.

Ducati XDIAVEL S 17 rzij

De gloednieuwe Scrambler 1100 zal vanaf eind maart / begin april bij het Ducati netwerk te zien zijn. Deze motor zal de Scrambler range aanvullen met een meer volwassen uitvoering. Ducati is in 2018 toegankelijker dan ooit, vooral voor jongeren met een A2 rijbewijs heeft Ducati een uitgebreid assortiment van de SuperSport en nog steeds iconische Monster 797 en 821, evenals de zeer kenmerkende Scrambler familie, inclusief de Scrambler 1100!

Ducati SOS 2018 logo 

Voor elk model zijn vele accessoires beschikbaar om uw motor aan te passen. Tevens heeft Ducati een uitgebreide motorkledingcollectie van een zeer hoge technologische kwaliteit waarbij veiligheid en comfort voorop staan. 

Bent u verleid door het Ducati ontwerp, verfijndheid en prestaties! Ducati Services en de fabrieksgaranties zullen u ervan overtuigen dat de onderhoudsintervallen van Ducati langer en langer worden dankzij de betrouwbaarheid van Ducati. Tijdens de Start of Season biedt Ducati speciale aanbiedingen aan die dromen waarmaken om elke dag een Ducati te rijden.

Ducati Multistrada 1200 Enduro PRO lv