TomTom en BMW leveren motornavigatie via app

TomTom app BMW 18 iPhone11-11-18. TomTom kondigt aan dat BMW-motorrijders vanaf nu de beste TomTom-navigatie ervaring kunnen krijgen via hun BMW Connected-app. Inclusief TomTom Traffic, weer- en snelheidscamera's.

 

 

De visuele aanwijzingen worden weergegeven op het geïntegreerde stuurdisplay, terwijl de app veilig in de broekzak van de motorrijder blijft. Rijders krijgen gesproken aanwijzingen via Bluetooth in de helm. De functies zijn geoptimaliseerd voor motorfietsen, waarbij een van de meest gevraagde opties - de keuze om kronkelende routes te kiezen - wordt geïntroduceerd. De nieuwe functionaliteit is vanaf vandaag beschikbaar. App-gebruikers hoeven alleen hun app, gratis, bij te werken vóór hun volgende rit.
TomTom app BMW 18 iPhone 

Antoine Saucier, Managing Director van TomTom Automotive: "De combinatie van TomTom's kaarten, software en services biedt BMW Motorrad-rijders een fantastische motornavigatie-ervaring." 

TomTom levert de navigatie-onderdelen aan BMW Motorrad via TomTom's navigatiesoftware NavKit, samen met TomTom's NDS-kaarten en diensten zoals TomTom Traffic, weer- en snelheidscamera's.

Over TomTom
TomTom is de toonaangevende, onafhankelijke specialist in locatietechnologie die mobiliteit vormgeeft met zeer nauwkeurige kaarten, navigatiesoftware, realtime verkeersinformatie en diensten.

Om onze visie van een veiligere wereld te verwezenlijken, vrij van congestie en emissies, creëren we innovatieve technologieën die de wereld in beweging houden. Door onze uitgebreide ervaring te combineren met toonaangevende zakelijke en technologiepartners, stimuleren we de ontwikkeling van connected voertuigen, slimme mobiliteit en uiteindelijk autonoom rijden.

TomTom heeft kantoren in 37 landen en heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam. Wereldwijd vertrouwen honderden miljoenen mensen op de technologie van TomTom. www.tomtom.com