Ducati Diavel V4 voor Rico Verhoeven gewrapt in Black Opalus

14-4-24. Rico Verhoeven is fervent Ducati liefhebber. Hij werd deze week door Ducati Benelux uitgenodigd bij Absolute Motors voor de onthulling van de speciaal voor Rico customized Diavel V4.
Ducati-Diavel-V4-Rico_Verhoeven-24-Rico.jpg

Rico Verhoeven, "The King of Kickboxing", is al sinds 2013 onverslagen en nog steeds Glory Heavyweight World Champion Kickboxing. Zijn grote, krachtige en atletische gestalte in combinatie met zijn professionele en intelligente inzicht in zijn sport, maken van Rico de beste in zijn discipline. Naast sportman is Rico ook ondernemer, public speaker en acteur, hiermee toont hij ook zijn sympathieke karakter aan de buitenwereld.
Ducati-Diavel-V4-Rico_Verhoeven-24-blok.jpg
De Diavel V4 is Ducati ’s krachtige power cruiser met het 1.158cc V4 Granturismo motorblok, goed voor 168 pk en 126 Nm, is een perfecte weerspiegeling van Rico’s persoonlijkheid. Krachtig, gespierd, maar uiterst sportief en wendbaar. De Diavel V4 is af-fabriek al erg compleet uitgerust met o.a. zijn kenmerkende LED verlichting, opvallende velgen en Ducati Quickshifter, maar de motor van Rico is verder voorzien van diverse extra’s: het Akrapovič uitlaatsysteem en diverse Ducati Performance accessoires zoals o.a. de spiegels, de tankcap en het carbon achterspatbord. Het meest opvallende is de, in Black Opalus, gewrapte kleurstelling. Dezelfde kleurstelling als Rico’s McLaren 720S Spider.
Ducati-Diavel-V4-Rico_Verhoeven-24-McLaren-720S.jpg
Bij Absolute Motors, het bedrijf waar Rico nauwe banden mee heeft, werd de Diavel V4 als verassing onthuld en overhandigt aan Rico. “ De afgelopen jaren heb ik een geweldige samenwerking met Ducati Benelux, maar dat ze de motor deze keer hebben gecustomized zonder mijn weten in één van de mooiste kleuren de ik ken, maakt mij een trotse Friend of the Brand, thanks guys !” aldus Rico Verhoeven.
Ducati-Diavel-V4-Rico_Verhoeven-24-la.jpg
De Diavel V4 ‘Dare to be Bold ‘ is verkrijgbaar vanaf €27.990,- in België en €32.290,- in Nederland.