Honda Experience Days - test jouw droommotor bij je dealer

6-4-24. Tot en met 24 augustus bezoekt de Honda Experience Days dealers in het hele land.
Honda_Experience_Days-24-poster.jpg

Honda Experience Days
Het is een kans om een aantal van de meest iconische motoren uit het gamma uit te proberen, van de originele X-ADV 750 tot de vernieuwde Africa Twin Adventure Sport, en niet te vergeten de NT of CMX 1100, of nog de recente Transalp en Hornet 750.
Maar het is vooral de kans om een compleet nieuwe manier van motorrijden te ontdekken: zonder koppeling! De Honda DCT versnellingsbak is wel bekend, maar nu slaat Honda een nieuwe weg in met de E-Clutch, een gerobotiseerde koppeling waardoor je de ontkoppelingshendel niet hoeft te bedienen om te schakelen, van start tot stop. Deze technologie is kinderlijk eenvoudig in het gebruik en heeft de journalisten die het voor het eerst konden uitproberen al overtuigd.
De Honda Experience Days geeft je de kans om je eigen mening te vormen.
Meer informatie op: Honda Experience Days | Honda Motor (honda-tour.nl)

Honda A2 Tour
Dit jaar wordt de innovatieve E-Clutch geïntroduceerd, die ook verkrijgbaar is in de A2, een motor waarmee je, als je dat wilt, de koppeling helemaal niet hoeft te gebruiken - de machine doet het voor jou!
Er is dus volop keuze in het A2-gamma, met een vermogen dat beperkt is tot maximaal 35 kW, maar zonder grenzen aan het rijplezier. Om je te helpen bij het kiezen van je volgende motor, heeft Honda de Honda A2 tour samengesteld, met 10 verschillende modellen, allemaal in A2-modus, die je kunt testen bij jou in de buurt.
Hornet 500 of 750? Een NX500 of CL500, Trail of Scrambler? Of een Transalp? De keuze lijkt eindeloos en er gaat niets boven een levensechte test om je te helpen een beslissing te nemen.

Lijst van A2-modellen die deelnemen aan de A2 Tour:
Hornet 500 en 750, Transalp 750, CB en CBR 650 R E-Clutch, CL 500 Scrambler, CMX500,
NC750X, NX500, ADV350
Meer informatie op: Honda A2 Tour | Honda Motor (honda-a2tour.nl)