WeRideAsOne 2024 opwarmer voor de World Ducati Week

31-3-24. Het is officiëel: “We Ride As One” keert terug op zaterdag 4 mei, Ducati's wereldwijde evenement waar de Ducatista gemeenschap in elke plaats de mogelijkheid heeft om elkaar te ontmoeten, samen te komen en hun passie voor Ducati te vieren.
Ducati-We_Ride_As_One-24-Fuji.jpg

Het concept, met al zijn derde editie, gaat vooraf aan de World Ducati Week 2024, het grote evenement dat liefhebbers van tweewielers niet mogen missen van 26 tot 28 juli op het Misano World Circuit "Marco Simoncelli" (Italië). "We Ride As One" is de perfecte gelegenheid om motoren op te warmen en samen met de gemeenschap van Ducatisti deel te nemen aan WDW.
Ducati-We_Ride_As_One-24-Tampa_Bay.jpg

Ducati dealers van over de hele wereld, met de steun van de lokale Ducati Official Clubs (DOC), zijn al bezig met het organiseren van het programma van een niet te missen en unieke dag. Deze dag die als gemeenschappelijke factor de trots zal dragen om deel uit te maken van een grote familie en het verlangen om samen te zijn in de naam van de passie voor de rode motoren uit Borgo Panigale en voor het motorrijden.
Ducati-We_Ride_As_One-24-poster.jpg

In 2023, hebben 15.000 liefhebbers uit meer dan 50 landen over de hele wereld de straten van hun steden gekleurd, rijdend op hun Ducati en Ducati Scrambler. Florence, Rome, Londen, Dublin, Madrid, Tokio, München, Shanghai, Dubai, Rio de Janeiro, New Delhi, Bangkok, Amsterdam en Sydney zijn slechts enkele van de locaties die het decor vormden voor de parade, een symbolisch moment voor alle deelnemers.
Ducati-We_Ride_As_One-24-Singapore.jpg

De datum om op de kalender te noteren is zaterdag 4 mei en de bijeenkomst zal voor iedereen plaatsvinden bij de Ducati dealers. Om het lokale- of de dichtstbijzijnde initiatief te ontdekken, worden alle liefhebbers uitgenodigd om contact op te nemen met hun vertrouwde dealer of deze te bezoeken.
Ducati-We_Ride_As_One-24-Londen.jpg

"We Ride As One" is een echte warming-up voor de grote internationale bijeenkomst die in juli in Misano wordt gehouden. Het aftellen voor de World Ducati Week komt steeds dichterbij! Tickets om deel te nemen aan het evenement dat de passie voor Ducati in de wereld symboliseert, zijn nu al verkrijgbaar op de Ducati.com website.

#WeAreDucati #WeRideAsOne #WDW2024