Kawasaki Vulcan S krijgt nieuwe kleuren voor 2019

Kawasaki Vulcan S 19 2x15-9-18. Behalve in nieuwe kleuren komt de Kawasaki Vulcan S in 3 uitvoeringen op de markt. Naast de standaard uitvoering S is er nu een SE en een CAFE.

 

Voor 2019 zal de Vulcan S in maar liefst drie uitvoeringen beschikbaar zijn, namelijk de reguliere Vulcan S in de tijdloze kleurstelling Metallic Flat Spark Black. Daarboven introduceert Kawasaki de Vulcan S SE, die is voorzien van de schitterend kleurstelling Metallic Matte Covert Green lakwerk met donkere accenten en een fraaie wheelstriping. Bovenaan de ladder prijkt de Vulcan S CAFE. Deze is naast de schitterende kleurstelling Candy Steel Furnace Orange, met oranje accenten, ook voorzien van een café-style windscherm.
Kawasaki Vulcan S 19 rzij

ERGO-FIT
Uiteraard zijn alle 2019 Vulcan S modellen dankzij het unieke ERGO-FIT systeem aan te passen aan de lichaamsbouw van praktisch iedere rijder, of u nu 1m50 of 2m10 bent! Zo zijn er “Reduced Reach” en “Extended Reach” zadels alsmede trekstangen verkrijgbaar. Ook kunnen de voetsteunen in 3 standen worden versteld. Uw Kawasaki dealer vertelt u graag meer over de mogelijkheden.
Kawasaki Vulcan S Cafe 19 rzij

De Vulcan S is verkrijgbaar vanaf € 9.049,- en staat vanaf de eerste week september in de showroom van uw Kawasaki dealer. De Vulcan S is ook geschikt voor het A2 rijbewijs.
Kawasaki Vulcan S 19 2x