BinckBank Tour start 12 augustus met Toertocht

BinckBank Toertocht 18 peloton9-8-18. Zondag kunnen toerfietsers voorafgaand aan de profrenners het parcours van de BinckBank Tour in Friesland verkennen tijdens de eerste editie van de BinckBank Toertocht.

 

 

BinckBank Toertocht logoVanuit Bolsward kunnen aanstaande zondag 12 augustus de naar schatting 500 deelnemers kiezen uit een route van 65 km of 100 km. Beide routes gaan over het parcours die de profrenners van de BinckBank Tour een dag later zullen afleggen, langs Friese meren, door polders en uitgestrekte landschappen. Na afloop van de toertocht worden de deelnemers uitgenodigd de ploegenpresentatie van de BinckBank Tour van dichtbij mee te maken. Deze ploegenpresentatie start om 17.00 uur in het centrum van Bolsward. Voor last minute beslissers zijn er nog een beperkt aantal startbewijzen voor de BinckBank Toertocht beschikbaar via www.binckbanktoertocht.nl.
BinckBank Toertocht 18 peloton 

De BinckBank Toertocht is onderdeel van We Are Cycling. Elk jaar organiseert We Are Cycling meer dan 50 fietsevents in België, Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië en Oostenrijk voor gepassioneerde fietsers van elk niveau. In 2018 staan er 12 wielerevenementen op de planning in Nederland, waaronder ook klassiekers als de KlimClassic en de Classico Boretti.