Brik Belt Pendix extra duurzaam door Pendix eDrive systeem

25-3-23. De Brik Belt Pendix is de nieuwe e-Bike van Brikbikes.
Brik_Belt_Pendix_e-Bike-heren-dames-lv.jpg

In combinatie met het CrMo (Chromoly) licht stalen frame ziet de fiets met het systeem er strak uit en zijn zowel het frame als ook het Pendix systeem volledig in Europa ontwikkeld en geproduceerd. 
In de opbouw van het nieuwe Belt frame is de integratie van het Pendix eDrive systeem meegenomen. Het systeem kan hiermee ook achteraf gemonteerd worden en dit maakt de Brik Belt extra duurzaam. De Brik Belt Pendix wordt op basis van klantwens geproduceerd en voor elke fiets kan gekozen worden uit een heren of dames uitvoering, de gewenste kleur en diverse upgrades.

De Brik Belt Pendix wordt standaard geleverd met de solide en sterke Pendix eDrive 300. Deze motor is een duurzame middenmotor, die nauwelijks geluid maakt. De Brik Belt Pendix wordt gecombineerd met de Gates CDX Beltdrive, schijfremmen voor en achter en naar wens een Nexus 8 of Alfine 11 versnelling.

De Pendix-motor is volledig onderhoudsvrij en absoluut geruisloos. De fiets wordt geleverd met de unieke Pendix batterij, die geïntegreerd is in het frame. Ook het opladen is eenvoudig. Met één handbeweging maak je de accu los van de houder op het Brik Belt frame. De accu plaats je vervolgens eenvoudig op het meegeleverde stroomstation.
Brik_Belt_Pendix_e-Bike-heren-ketting.jpg

Eenvoudige bediening en op bestelling geproduceerd
Je kan de Brik Belt Pendix bedienen met slechts één knop. De staat van lading van de batterij wordt getoond door de kleur van het geïntegreerde licht van de batterij. In één oogopslag weet je wat de toestand is en je kunt dit licht zelfs heel eenvoudig dimmen.

Er zijn drie fiets-standen beschikbaar. De ondersteuningsniveaus Eco, Smart en Sport kunnen snel en makkelijk worden geselecteerd met de draaiknop op de batterij. Ook is er een app beschikbaar waarmee allerlei gegevens kunnen worden getoond en worden ingesteld. Service en software updates van het systeem worden hiermee ook uitgevoerd.
Brik_Belt_Pendix_e-Bike-dames-rzij.jpg
Kies je eigen kleur
De klant kan kiezen uit 16 standaardkleuren en het is zelfs mogelijk een eigen kleur te selecteren. Het frame en alle onderdelen worden voorbereid en vervolgens gepoedercoat met meerdere lagen van hoogwaardige coating. Door deze aanpak maakt elke Brik Belt Pendix uniek.

Kies je upgrades
Om de Brik Belt Pendix nog unieker te maken, kan uit een reeks accessoires en upgrades worden gekozen. De klant kan kiezen uit verschillende versnellingsopties, banden, dragers, geïntegreerde verlichting en ook een lederen zadel en handvatten zijn beschikbaar.
Brik_Belt_Pendix_e-Bike-heren-rzij.jpg
Onze werkwijze
Alle Brikbikes worden op klantwens en volgens de gewenste specificaties gemaakt in onze eigen fabriek in Elst, Nederland. Ons gespecialiseerde team is verantwoordelijk voor het complete proces van bestelling tot aflevering van de fiets. Met deze assemblage aanpak en aandacht voor de klant wordt een hoge kwaliteit en ook duurzaamheid gegarandeerd. Wij zijn ervan overtuigd dat Brikbikes hiermee de individuele wensen van de klant optimaal kan invullen. 

Meer info en/of een tesrit maken? Ga dan naar:https://brikbikes.com/contact/