Bike MOTION 2018 win een vrijkaart in onze prijsvraag!

BMB 18 TREK standWil jij een vrijkaart verdienen voor Bike MOTION 2018 (2-4 maart) in de Jaarbeurs? Doe dan mee met onze prijsvraag.

 

 

Vrijdag 2 maart begint in de Jaarbeurs te Utrecht Bike MOTION 2018. Een prachtig evenement dat tegelijkertijd wordt georganiseerd met E-bike Xperience 2018 plus de Fiets en Wandelbeurs. Drie beurzen tegelijk voor liefhebbers van racefietsen en sportfietsen, voor mensen die geïnteresseerd zijn in een elektrische fiets en voor liefhebbers van fietsen en wandelen.

BMB 18 Tacx wielrennen

Kom genieten van high-tech sportfietsen en de allernieuwste accessoires bewonderen, test een e-bike, of zoek een mooie fietsvakantie en wandeltocht uit. De vrijkaart die je met onze prijsvraag kunt verdienen geeft toegang tot alle drie beurzen, die van vrijdag 2 t/m zondag 4 maart worden gehouden. Meer informatie vind je op: http://www.bikemotionbenelux.nl/nl-NL/Bezoeker/Info.aspx

Wil jij een GRATIS toegangskaart verdienen voor E-bike Xperience Utrecht 2018?

Doe dan mee aan onze prijsvraag!

Geef antwoord op de volgende vraag:

WELKE BEROEMDE OUD-WIELRENNER PRESENTEERT EEN SPECIALE Limited Edition Fiets OP BIKE MOTION?

Stuur je antwoord per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Uit de goede inzenders loten wij de winnaars die een week voor de opening van Bike MOTION 2018 bericht van ons krijgen.

BMB 18 logo