Brik Cruiser met speciaal frame, cardanas en houten spatborden

17-5-22. Een eigenzinnige fiets met een unieke uitstraling en gemaakt in een beperkte oplage.
Brik-Cruiser-22-rv.jpg

De Brik Cruiser is het resultaat, uniek in zijn soort en per direct te bestellen. Brikbikes is bekend om zijn hoogwaardige innovatieve stadsfietsen en deze jarenlange ervaring is toegepast op dit speciale model. De combinatie van de cardanas als aandrijving, speciaal frameontwerp en het gebruik van hoogwaardige, handgemaakte kwaliteitsonderdelen levert deze unieke
Brik-Cruiser-22-rzij.jpg
Speciaal frame
Het frame van de Brik Cruiser is eigentijds en iets totaal anders. Deze layback stijl geeft het een echt ontspannen rit en het is geweldig om met deze fiets rond te cruisen. De Brik Cruiser is met zijn doorstap frame geschikt voor iedereen.

Fiets zonder ketting
Omkijken naar je ketting is ook niet nodig, omdat deze er helemaal niet op zit. Deze fiets maakt namelijk gebruik van een fluisterstille cardanaandrijving. Dit is een gesloten en daarom onderhoudsvrij systeem. Nooit meer je ketting eraf of smeer op je kleding.
Brik-Cruiser-22-Shaft_drive.jpg
Handgemaakte onderdelen
Voor de Brik Cruiser is een combinatie van handgemaakte componenten geselecteerd. Het model is uitgevoerd met een handgemaakt Lepper Tourer zadel met bijbehorende handvatten, een Crane Neo Black bel, Rindow Bullet verlichting en Odin walnoten houten spatborden.

Exclusief walnotenhout
De walnoten spatborden van de Brik  Cruiser zijn in België door Odin Wood Design speciaal voor dit model gemaakt. Het walnotenhout heeft een duurzame oorsprong en door het gebruik van waterdichte lijm en drie lagen vernis zijn de spatborden weerbestendig en duurzaam.
Brik-Cruiser-22-wooden-fenders.jpg
Unieke verlichting
De Brik Cruiser wordt standaard uitgevoerd met de unieke Rindow Bulllet verlichting. Deze stijlvolle en geweldige kwaliteitslampen hebben een slank ontwerp en worden in aluminium CNC-gefreesd. De lampjes zijn oplaadbaar met behulp van een USB-kabel. Goed voor het milieu en zeer duurzaam.
Brik-Cruiser-22-koplamp.jpg