E-bike Xperience 2018 win GRATIS toegangskaart

Ebike Xperience 18 testtrajectWil jij een vrijkaart verdienen voor de E-bike Xperience (2-4 maart) in de Jaarbeurs? Doe dan mee met onze prijsvraag.

 

 

Vrijdag 2 maart begint in de Jaarbeurs te Utrecht de E-bike Xperience 2018. Een prachtig evenement dat tegelijkertijd wordt georganiseerd met Bike MOTION plus de Fiets en Wandelbeurs. Drie beurzen tegelijk voor liefhebbers van racefietsen en sportfietsen, voor mensen die geïnteresseerd zijn in een elektrische fiets en voor liefhebbers van fietsen en wandelen.

Ebike Xperience 18 meisje actie

Kom genieten van high-tech sportfietsen, test een e-bike, of zoek een mooie fietsvakantie en wandeltocht uit. De vrijkaart die je met onze prijsvraag kunt verdienen geeft toegang tot alle drie beurzen, die van vrijdag 2 t/m zondag 4 maart worden gehouden. Meer informatie vind je op: http://www.ebikexperience.nl/nl-NL/Bezoeker.aspx 

Wil jij een GRATIS toegangskaart verdienen voor E-bike Xperience Utrecht 2018?

Doe dan mee aan onze prijsvraag!

Geef antwoord op de volgende vraag:

WAT IS DE MAXIMUM SNELHEID DIE JE MET EEN HIGH SPEED E-BIKE OP DE SPECIALE RIJSTROOK IN DE JAARBEURSHAL MAG RIJDEN?

Stuur je antwoord per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Uit de goede inzenders loten wij de winnaars die een week voor de opening van E-bike Xperience 2018 bericht van ons krijgen.

Ebike Xperience 18 logo