Urban Arrow viert 10e verjaardag met nieuwe bakfiets

Urban Arrow Family Anniversary 21 rv15-11-21. Urban Arrow introduceert ter gelegenheid van het tienjarig jubileum de Urban Arrow Family Anniversary bakfiets en brengt het boek Drive Change | a decade of cargo bikes uit.

 


Op het eerste gezicht lijkt deze, speciaal ter gelegenheid van het tienjarig jubileum ontwikkelde, Urban Arrow Family gelijk aan het allereerste model. Vooral de kleur van ruw geborsteld aluminium wekt die indruk. De Family heeft in tien jaar echter meerdere design-iteraties gekend en is nu beter uitgewerkt dan ooit tevoren.
Urban Arrow Family Anniversary 21 rzij 

Zo wordt de Family Anniversary standaard geleverd met onder meer:
Bosch Cargo Line Gen 4, 250W - max 85 Nm motor
Bosch 500Wh accu
Bosch NYON Display
enviolo AUTOMATIQ 3.0 Heavy Duty versnellingsnaaf - NYON integrated
Supernova M99 TL2 PRO met remlicht
Supernova V521S voorlicht
Brooks Cambium zadel
Cane Creek Thudbuster geveerde zadelpen

De Family Anniversary zal vanaf november exclusief in Europa verkrijgbaar zijn en heeft een adviesverkoopprijs van € 7.590.

Urban Arrow Drive Change | a decade of cargo bikes
Het jubileumboek is voor, door en met de Urban Arrow community gemaakt. Het brengt een ode aan deze groeiende community. Het boek inspireert en activeert anderen om over te stappen op de elektrische bakfiets. Het maakt community leden trots op hun keuze voor het rijden van een Urban Arrow. Het boek vertelt de verhalen van de eerste pionierende dealer tot en met het gezin dat is opgegroeid met een Urban Arrow. Het illustreert de fiets van idee tot productie en toont hoe klanten wereldwijd genieten van hun bakfiets en de bijbehorende lifestyle. We laten mensen uit de hele industrie aan het woord. Dat gaat van leveranciers van Urban Arrow via andere fietsmerken tot aan onafhankelijke experts. Want, samen vormen we de schone, stille en efficiënte stad van nu en de toekomst. Dit unieke boek wordt ingesloten bij de Urban Arrow Family Anniversary bakfiets. Daarnaast kunnen dealers het boek gaan verkopen in hun winkel. Vanaf november 2021 is het boek online in beperkte oplage te koop via het Instagram account van Urban Arrow. € 35 exclusief verzendkosten. 

Over Urban Arrow
Met meer dan tienduizend verkochte bakfietsen in 2019, is het Amsterdamse Urban Arrow wereldwijd marktleider in elektrische bakfietsen. Het internationale dealernetwerk heeft meer dan 700 winkels en groeit onverminderd verder. Zowel families als bedrijven maken graag gebruik van de stille en schone elektrische mobiliteitsproducten van Urban Arrow. Het volledige productportfolio wordt gekarakteriseerd door de consistent hoge bouwkwaliteit en de superieure rijervaring. Innovatie, onderzoek en ontwikkeling zijn diepgeworteld in het DNA van Urban Arrow.

Na tien jaar actief te zijn als succesvol en onafhankelijk opererend pioniersbedrijf, is Urban Arrow in november 2019 geïncorporeerd door de Pon Bicycle Group. Deze stap onderschrijft de legitimiteit van elektrische bakfietsen als productgroep in de wereldwijde fietsindustrie. De overname stelt Urban Arrow in staat om de groei versneld door te zetten in de komende jaren. 

Meer informatie via www.urbanarrow.com