Gazelle Easyflow HMS e-bike met comfortabele rechtop-zithouding

Gazelle Easyflow HMS 21 lv14-7-21. Voor iedereen die maximale zekerheid wil, introduceert Gazelle de Easyflow HMS. Op deze e-bike rijd je in een comfortabele rechtop-zithouding. Je behoudt het overzicht en staat als het moet direct met beide benen aan de grond.

 


Bij de Easyflow HMS met middenmotor van Shimano (E6100) draait het allemaal om ontspanning en gemak. Opstappen gaat eenvoudig dankzij de lage, ruime instap. Onderweg geven de anti-slippedalen volop houvast aan de voeten. Nader je bijvoorbeeld een rood verkeerslicht, dan sta je snel stil dankzij de krachtige schijfremmen. Die doen altijd hun werk, wat de weersomstandigheden ook zijn.
Gazelle Easyflow HMS 21 rzij

Extra gemakkelijk is dat je niet van het zadel hoeft om met beide voeten de grond te raken. Het zadel, de trappers en het stuur zijn namelijk relatief laag geplaatst. Dat geeft extra controle en zekerheid en komt dus de veiligheid ten goede. Bijkomend voordeel van de lage positionering van het zadel en stuur is het lage zwaartepunt. Daardoor is de wegligging uiterst stabiel.

Extra’s
De Easyflow HMS biedt diverse extra’s die het fietsen nog comfortabeler maken. Zo heeft hij een achteruitkijkspiegel, waardoor je niet meer hoeft om te kijken. De elektrische fiets is daarnaast voorzien van brede banden (55 millimeter), ergonomische handvatten en een zacht zadel. Dankzij het MIK-dragersysteem is het heel eenvoudig om bijvoorbeeld een fietstas vast te klikken en mee te nemen.
Gazelle Easyflow HMS 21 lv

Gazelle brengt de Easyflow HMS in één framemaat (46, geschikt voor mensen tussen 1.50 - 1.80 m) en in één kleur (Mallard Blue) op de markt. Er zijn twee accumogelijkheden met verschillende capaciteit: 418 en 630 wattuur. De accu zit op de onderbuis gemonteerd en is er zo gemakkelijk af te halen voor een laadbeurt. De Easyflow HMS met zeven versnellingen (Shimano Nexus 7) heeft een consumentenadviesprijs vanaf 2.799 euro.