BinckBank Tour begint met toertocht voor recreanten

BinckBank Toertocht 18 peloton6-6-18. Een dag voordat de profs van start gaan in de BinckBank Tour is er op zondag 12 augustus een toertocht waarin recreanten de eerste etappe voor een deel kunnen verkennen.

 

 

De BinckBank Tour trekt van 13 tot en met 19 augustus weer door Nederland en België. Op zondag 12 augustus wordt in Bolsward de officiële presentatie van de deelnemers aan deze UCI WorldTour gehouden. Voorafgaand hieraan kunnen recreatieve deelnemers in de officiële toertocht de eerste etappe deels verkennen. 

BinckBank Tour
De enige UCI WorldTour wielerronde van de lage landen gaat op maandag 13 augustus in Nederland van start in Heerenveen voor een etappe naar Bolsward. De BinckBank Tour eindigt op zondag 19 augustus in het Belgische Geraardsbergen. In 2017 werd Tom Dumoulin de eindwinnaar.
BinckBank Toertocht 18 kasseien 

BinckBank Toertocht
Op zondag 12 augustus vindt in Bolsward de officiële presentatie van de ploegen plaats. Voorafgaand hieraan kunnen recreatieve fietsers via een route van 50 of 100 km een deel van de eerste etappe verkennen. Uiteraard kunnen zij daarna vanaf de eerste rij de wielertoppers bewonderen. De organisatoren van de BinckBank Tour en de Fietselfstedentocht slaan voor dit unieke evenement de handen ineen.
BinckBank Toertocht 18 peloton 

Inschrijven
Maximaal 1.000 deelnemers kunnen worden toegelaten. Zij kunnen rekenen op een volledig verzorgde tocht, met veel voorzieningen. Inschrijven kan vanaf vandaag op www.binckbanktoertocht.nl