Ducati e-Scrambler een e-bike voor stad en land

Ducati e Scrambler 20 fietsers2-8-20. Geïnspireerd door "Land of Joy” en uitgerust met hoogstaande componenten heeft deze trekking e-bike alles wat je nodig hebt voor dagelijks gebruik. De ideale metgezel voor de stad en landwegen.

 

Het verplaatsen in het stadsverkeer en het verkennen van de landwegen in veiligheid, zonder het opofferen van de stijl en het gevoel van vrijheid die kenmerkend zijn voor de Ducati Scrambler-wereld, is mogelijk op een e-Scrambler, de trekking e-bike die door de fabrikant uit Borgo Panigale in samenwerking met Thok is gebouwd.
Ducati e Scrambler 20 rzij

De e-Scrambler is een "urban ready" e-bike met aluminium frame en hoogwaardige componenten, die is geïnspireerd op het ontwerp en de instelling van de "Land of Joy". De 250-Watt Shimano Steps E7000 motor met 504 Wh accu en Pirelli Cycl-e GT banden garanderen dit model een grote bewegingsvrijheid om zelfs de langste trajecten in wendbaarheid en totale veiligheid af te leggen.
Ducati e Scrambler 20 zadel

Rijplezier en gebruiksgemak worden gegarandeerd door de Sram NX 11-versnellingsbak, de Sram 4-zuigerremmen en een complete set accessoires die essentieel zijn voor het dagelijks gebruik, zoals een bagagerek, spatborden, zijstandaard en verlichting.
Ducati e Scrambler 20 lzij

Door het lage zwaartepunt en de geometrie van het frame kan de e-Scrambler dezelfde rijsensaties bieden als een traditionele fiets, waardoor hij in feite de ideale metgezel is voor de stad of om te genieten van de landweggetjes. De meegeleverde telescopische zadelpen verhoogt ook het comfort, waardoor de rijder gemakkelijk van en op het zadel kan stappen en een veilige ondersteuning tijdens stops kan garanderen.
Ducati e Scrambler 20 fietsers

De e-Scrambler is verkrijgbaar bij alle Ducati dealers en via de Ducati.com website voor een prijs van € 3.699 in Nederland en € 3.790 in België.