Brik Classic Edition onderhoudsarm cardanaandrijving

Brik Classic Edition 20 rzij29-6-20. De Brik Classic is voor mannen die gewoon een ouderwets betrouwbare fiets willen. Een stevige fiets met bagagedrager waarmee alles mee kan nemen wat je nodig hebt.

 

 

Maar ouderwets saai is deze fiets zeker niet! De speciale groene lak en ingebouwde dynamo-verlichting geeft het een retro-look waarmee je zeker zal opvallen. Op deze fiets kun je alles aan!
Brik Classic Edition 20 rzij 

Onderhoudsarm
Geen loskomende ketting meer. Geen vieze broeken. De Classic is net als alle Briks een fiets zonder ketting. Deze fiets heeft een cardanaandrijving en beschikt over hoge kwaliteit details zoals meegespoten stalen spatborden en Sapim Steel 13G spaken. Een kleine jaarlijkse onderhoudsbeurt is alles wat nodig is om te zorgen dat het jarenlang als nieuw zal aanvoelen.
Brik Classic Edition 20 cardan 

Retrofiets van hedendaagse kwaliteit
De Brik Classic is voorzien van designer details van hoge kwaliteit. Het stalen kruisframe zorgt voor zowel een klassiek design als stevigheid. De frame (59 of 65 cm) is gespoten in een speciale groene lak die het een retro-look geeft. Dit toont mooi af met de donkere banden, Selle Royal Shadow+ zadel en Herrmans Clik handvatten.

Brik Classic Edition 20 koplampBrik Classic Edition 
Vanaf: € 999.00

Brik Classic Brooks Editie
Inclusief achterdrager, Brooks zadel en slender grips.
Vanaf: € 1.099.00

Praktisch
De Brik Classic is standaard voorzien van een bagagedrager zodat je alles wat je nodig hebt mee kunt nemen. Om de klassieke look-and-feel af te maken kun je een vintage Brooks fietstas erbij kopen. Zo ben je gelijk klaar om te gaan!

Brik Classic Edition 20 zadelStevig en veilig
De speciale design van deze fiets zorgt dat de frame extra stevig is en door de ingebouwde ART goedgekeurd slot kan je je Classic overal veilig wegzetten.

Val op
De Herrmans voor- en achterverlichting op naafdynamo zorgt dat je ’s nachts nog beter opvalt en veilig op weg kan gaan.

Extra optie: Brooks zadel en handvatten
De Classic kan voor een meerprijs worden voorzien van bruine handvatten en zadel van Brooks. Je kan ook helemaal afmaken met een retro bel.

Extra optie: Brooks Brick Lane Fietstassen
De Classic is helemaal af met de Brooks Brick Lane Fietstassen. Deze duurzame en fietstassen met een zeer hoge kwaliteit passen perfect op de achterdrager van de Classic Edition.