Continental fietsbanden nieuwe website PBG 2Wheel

Continental Fietsbanden 20 website20-5-20. PBG 2Wheel, de Nederlandse distributeur van Continental, heeft een compleet nieuwe website gelanceerd; www.continental-fietsbanden.nl.

 

Op www.continental-fietsbanden.nl is online het complete fietsbandenprogramma van Continental, uiteenlopend van banden voor stadsfietsen en e-bikes tot racefietsen en mountainbikes te vinden.. Op de nieuwe website is het portfolio aan fietsbanden overzichtelijk gerangschikt in de categorieën City, Race, Gravel en MTB. Naast concrete producten biedt de Continental fietsbandenwebsite ook handige tips om de levensduur van banden te optimaliseren en worden de geavanceerde technologieën toegelicht die Continental in haar producten verwerkt. Via de handige dealerlocator kunnen consumenten bovendien eenvoudig het dichtstbijzijnde verkooppunt vinden. 
Continental Fietsbanden 20 website 

Overtuigende testwinnaars
Er is meer nieuws over de fietsbanden van Continental. Recent wonnen de TERRA SPEED ProTection en CONTACT Plus op overtuigende wijze twee vergelijkende tests van de vooraanstaande Duitse fietsmagazines MYBIKE en TOUR.
Het Duitse magazine MYBIKE sprak recent zijn erkenning uit voor de kwaliteit van Continental. In het maartnummer testte MYBIKE een reeks fietsbanden voor e-bike stadsfietsen. De CONTACT Plus van Continental eindigde daarbij overtuigend als testwinnaar, met een score van 2,2*, vóór bekende concurrenten als de Schwalbe Energizer Plus Tour, de CST Platinum Protector en Kenda Khan II KS+. De Continental CONTACT Plus maakte bij het testpanel met name indruk dankzij topscores op het gebied van bescherming tegen lekrijden en rolweerstand. 

Topscores van TOUR
Ook het Duitse magazine TOUR – één van de belangrijkste fietsmagazines in Europa – vergeleek onlangs twaalf gravelbanden van bekende fabrikanten in een directe test. De Continental TERRA SPEED ProTection werd door TOUR met een totaalscore van 1,4* uitgeroepen tot overduidelijke testwinnaar. Daarmee blijft hij bijvoorbeeld de G One Allround en G One Bite van Schwalbe voor. De jury had met name lovende woorden voor “de prijzenswaardige combinatie van een goede grip en een lage rolweerstand”. Bovendien bewees de TERRA SPEED ProTection zijn goede bescherming tegen lekrijden, ondanks dat het de lichtste band in de TOUR-test was. 

* (een 1 was de hoogst haalbare score, een 6 de laagste) 

Over PBG 2Wheel en PBG
PBG 2Wheel is onderdeel van PBG B.V.. PBG komt voort uit Continental Banden Groep (CBG), al sinds 1949 importeur van Continental banden. In de afgelopen 70 jaar heeft de onderneming de activiteiten verder uitgebreid met o.a. industriebanden, technische rubberproducten en het importschap van verschillende merken stalen en lichtmetalen wielen, waaronder BBS, MAK en OXXO. PBG biedt daarnaast verschillende diensten aan, zoals een bandenhotel, band/wiel combinaties (automated fitting line), trainingen en advieswerkzaamheden om optimaal op de klantwensen in te kunnen spelen.