Fiets4Daagse Hoorn opent de inschrijving

Fiets4Daagse Hoorn tulpenvelden5-12-19. De 12e editie van de Fiets4daagse Hoorn is van 2 tot en met 5 mei. Deelnemers genieten van al het moois dat Hoorn en haar omgeving te bieden heeft.

 
 

Het prachtige uitzicht vanaf de Westfriese Omringdijk, de tulpenvelden en de prachtige lintdorpen zijn een lust voor het oog van de recreatieve fietser. Gezelligheid, ontdekken en beleven staan voorop tijdens deze Fiets4Daagse. De inschrijving is vanaf nu geopend.
Fiets4Daagse Hoorn tulpenvelden

De routes, die als een klaverblad om Hoorn heen liggen, zijn met 30, 50 en 70 km voor iedereen een uitdaging. Jong en oud stapt op de fiets om kunst, cultuur en het prachtige gevarieerde landschap in West-Friesland te verkennen. Deze prachtige tocht heeft goed uitgepijlde routes met uitgebreide verzorging en vele mogelijkheden om even uit te blazen op een gezellig terrasje. Op de laatste dag zal er een feestelijk onthaal zijn op De Roode Steen in het gezellige centrum van Hoorn.

Fiets 2 dagen of combineer je fietsrit met boottocht en stoomtram
Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om een halve Fiets4Daagse te fietsen. Deelnemers rijden dan twee dagen mee op zaterdag 2 en zondag 3 mei. Ook is het mogelijk om, net als voorgaande jaren, de Zuiderzeeroute extra special maken. Je maakt deze route extra bijzonder door de museumboot ‘De Friesland’ en een rit met de Museumstoomtram vanuit Medemblik naar Hoorn. Een unieke ervaring. Bij inschrijving kan je je aanmelden voor deelname aan deze boottocht en treinrit.
Fiets4Daagse Hoorn Oosterpoort

Fiets4Daagse Noord-Holland en hotelarrangement
Deelnemers die geen genoeg kunnen krijgen van dit evenement kunnen zich ook direct inschrijven voor de Fiets4Daagse Alkmaar. Van 1 tot en met 4 juli kunnen fietsers de prachtige Noordzeekust, de glooiende duinen en de historische stad Alkmaar ontdekken. Speciaal voor de Fiets4Daagses van Hoorn en Alkmaar is een arrangement samengesteld met een speciaal tarief onder de naam Fiets4Daagse Noord-Holland.
Fiets4Daagse Hoorn polder ijsselmeer

Echt genieten van vier dagen fietsen door Hoorn doe je door een hotelovernachting te boeken in de stad. Van der Valk Hotel Hoorn heeft daarom dit jaar een speciaal arrangement voor deelnemers van de Fiets4Daagse Hoorn samengesteld. Het hotel bevindt zich vlakbij start en finish en is met de auto makkelijk te bereiken.

Fietsvierdaagse Hoorn 18 logoFietsen voor het goede doel
Dit jaar is het Wereld Kanker Onderzoek Fonds het goede doel van de Fiets4Daagse Hoorn. Zij zijn al 25 jaar de autoriteit op het gebied van voeding, lichaamsbeweging en kanker. Tijdens de inschrijving krijgen deelnemers de mogelijkheid een donatie te doen.

Inschrijving geopend
Inschrijven is vanaf nu mogelijk via www.fiets4daagsehoorn.nl. Wie zich voor 20 april inschrijft doet dit tegen een gereduceerd tarief. Natuurlijk krijgen leden van Le Champion en NTFU korting op de inschrijving. Vanzelfsprekend is er ook daarna de mogelijkheid om in te schrijven én kunnen deelnemers zich op de dag van het evenement nog inschrijven.