MTB-toertocht Schoorl uitdaging voor mountainbikers

Le Champion MTB toertocht Schoorl 18 duin10-11-19. Het Noord-Hollandse dorp Schoorl is al jaren een fenomeen onder mountainbikers. Op zondag 24 november is daar een uitdagende MTB-toertocht, georganiseerd door Le Champion.

 

De routes gaan over het beroemde MTB-parcours en nemen je mee over het strand, langs glooiende duinen en door de lage polders. De startlocatie van de toertocht is bij sportclub Duinrand S aan de Smeerlaan in Schoorl. Deelnemers kunnen kiezen uit een route van 30 of 40 kilometer. Vanaf de start rijden deelnemers eerst naar Hargen aan Zee om van daar, via het strand, naar Bergen aan Zee te rijden. Vanaf hier gaat de route van 30 km over een gedeelte en de route van 40 km over het gehele MTB-parcours van Schoorl. Na deze ronde over het 15 kilometer lange MTB-parcours rijden deelnemers naar de finish.
Le Champion MTB toertocht Schoorl 18 duin

Inschrijven
Online inschrijven is mogelijk t/m 23 november via www.lechampion.nl. Het inschrijfgeld bedraagt €6,- voor alle afstanden. Jeugd tot t/m 15 jaar gaan mee voor €2,- en leden van Le Champion en de NTFU krijgen een korting van €2,- Bij de startlocatie kun je op zondag 24 november zelf ook inschrijven, maar dan geldt een toeslag van € 1,-.
Le Champion MTB toertocht Schoorl 18 strand

De start van alle afstanden is tussen 9:00 tot 10:00 uur bij sportclub Duinrand S, Smeerlaan 2h, 1871 ET in Schoorl.