Bauke Mollema zet nieuwe routes uit voor zijn fans

Bouke Mollematocht 18 zwaaien14-7-19. Profwielrenner Bauke Mollema heeft voor wielerliefhebbers nieuwe routes uitgezet voor de Bauke Mollema Tocht op zondag 25 augustus. Je kunt het trainingsgebied van de prof van Trek-Segafredo ontdekken in 65, 85, 125 en 200 kilometer.

 

 

De start en finish op de gezellige Vismarkt is op deze zomerse dag een heus wielerwalhalla. Wil je weten waar Mollema zich voorbereid op de Tour de France? Sluit dan aan bij dé toertocht van Groningen.
Bouke Mollematocht 18 groep
Tussen de Giro d’Italia en de Tour de France is Bauke Mollema druk bezig geweest om de mooiste routes door de provincie Groningen uit te stippelen. Dat heeft geresulteerd in vier geheel nieuwe routes over 65, 85, 125 en 200 km. Deelnemers starten op één van de gezelligste pleinen in Groningen: de Vismarkt. In bekende dorpen als Slochteren, Onderdendam en Warffum kom je karakteristieke dorpjes met historische bouwwerken tegen. Daarnaast fietsen de wielrenners langs monumentale panden met authentieke uitstralingen. Het landschap wordt niet vergeten met onder meer een stukje langs het Schildmeer. De langste route gaat zelfs langs het uiterste noorden van Groningen naar de Noordpolderzijl en de Waddenzee.

Je kunt het trainingsgebied in je eigen tempo ontdekken. Ben je benieuwd of je kan tippen aan de tijden van Bauke Mollema? Dan kun je uit het zadel komen voor twee tussensprints. Onderweg wordt op twee momenten de tijden geklokt voor een sprint van 200 meter en 1,7 kilometer. Voor ieder type sprinter wat wils.
Alle routes en tussensprints zijn in kaart gebracht op www.baukemollematocht.nl
Bauke Mollema Tocht 18 Bauke fiets