Bauke Mollema Tocht 2019 door aardbevingsgebied

Bouke Mollematocht 18 groep17-3-19. Leg 'm vast in je agenda en vul alvast het inschrijffromulier in. Zondag 25 augustus vindt in de provincie Groningen voor de 7e keer de Bauke Mollema Tocht plaats.

 

 

Tijdens de 7e editie van de Bauke Mollema Tocht op zondag 25 augustus neemt Bauke Mollema je mee door zijn geliefde provincie Groningen. Dit jaar heeft hij vier geheel vernieuwde routes uitgezet. Bauke Mollema: "Met inmiddels vele deelnemers uit alle hoeken van het land, hoop ik dat deze nieuwe routes een stimulans zijn voor de noodzakelijke nationale betrokkenheid bij de zorgen van de inwoners van dit gebied. Kortom: op de pedalen voor Groningen!" Inschrijven is mogelijk via www.baukemollematocht.nl.
Bouke Mollematocht 18 zwaaien

Vanaf de eerste editie van de Bauke Mollema Tocht in 2013 liepen de routes in het noordwesten van de provincie Groningen rondom het Lauwersmeergebied. Voor de nu al 7e editie is gekozen voor nieuwe routes door het noorden en oosten van de provincie, langs plaatsen als Slochteren, Harkstede, Steendam en Loppersum. Het hier al even prachtige en verstilde landschap is in de actualiteit ook bekend als gaswinnings- en bevingsgebied.
Bouke Mollematocht 18 groep

Bauke Mollema Tocht 18 logoDe 7e editie van de Bauke Mollema Tocht vindt plaats op zondag 25 augustus 2019 vanaf de Grote Markt in het gezellige centrum van Groningen. Er is keuze uit verschillende afstanden: 65, 85, 125 en 200 kilometer; een rondje Groningen voor degenen die van een uitdaging houden!

De inschrijving is nu geopend via www.baukemollematocht.nl