ANWB lanceert knooppuntenplanner fietsapp

ANWB Fiets app 1823-10-18. De ANWB Fietsen app introduceert de knooppuntenplanner. Hiermee kunnen fietsliefhebbers eenvoudig en snel een fietsroute uitstippelen op de smartphone. De knooppunten staan in de Fietsen app waar je ze aan kunt tikken om aan elkaar te koppelen.

 

 

ANWB Fiets app 18De ANWB komt met de planner tegemoet aan de wens van veel gebruikers van de app. Zij kunnen nu zelf de punten aan elkaar knopen en hun routes opslaan onder het kopje Mijn Routes. Om een route te plannen, tik je op ‘Maak je eigen route’. Als je een route gaat plannen, zie je automatisch alle knooppunten rondom de plek waar je je bevindt. De route plan je door op knooppunten te klikken. De totale afstand tot en met het laatste knooppunt wordt onderaan getoond. 

De ANWB introduceerde de ANWB Fietsapp in oktober 2017. In de ANWB Fietsen app vind je meer dan 178 gecontroleerde routes door heel Nederland. De route wordt getoond op een kaart en volgt jou gedurende de fietstocht. Zo weet je altijd waar je bent. Ook zie je meteen waar alle Gastvrij punten op de route zijn, plekken waar je als fietser meer dan welkom bent voor een pauze of om bijvoorbeeld je e-bike op te laden. Ook kun je met de app pech of diefstal melden. 

Kijk voor meer informatie op www.anwb.nl/fietsen-app