K-Ryole elektrische fietstrailer voor transport in binnenstad

9-7-24. De elektrische K-Ryole fietstrailer is een praktisch, betaalbaar en duurzaam alternatief dat de meeste voordeurenin de binnensteden weet te bereiken.
K-Ryole-fietstrailer-24-groot-lv.jpg

Met de opkomst van emissievrije zones en de toenemende drukte in de steden, staat de stadsdistributie voor grote uitdagingen: bestelwagens kunnen steeds moeilijker of helemaal niet meer op hun bestemming komen en bedrijven worden gedwongen te investeren in nieuwe elektrische versies. 

De K-Ryole biedt een aantal significante voordelen ten opzichte van de traditionele bestelwagen. Door zijn compacte afmetingen en mogelijkheid om over stoep of fietspad te rijden, wordt hij niet gehinderd door verkeersopstoppingen. En parkeerproblemen heeft hij evenmin: waar de fiets of brommer mag staan, mag de K-Ryole ook worden achtergelaten.
K-Ryole-fietstrailer-24-klein-lv.jpg

 Door de volledig elektrische aandrijving is de K-Ryole geheel uitstootvrij en draagt hij dus bij aan een emissievrij stadcentrum. Daarnaast zijn de totale gebruikskosten van de K-Ryole lager dan bij een traditionele bestelwagen, waardoor het een aantrekkelijk en groen alternatief is voor de traditionele bestelwagen. 

Ondanks zijn geringe afmetingen, is de K-Ryole een volwaardige hulp in de stadsdistributie. Hij heeft een laadvermogen tot 350 kg, een actieradius tot 40 km dat is uit te breiden met een extra accu en hij heeft een korte draaicirkel en kan hellingen tot 15% aan. Afhankelijk van de gekozen versie kan de K-Ryole een volume tot 2m3 vervoeren.
K-Ryole-fietstrailer-24-klein-lzij.jpg

Uniek aan de trailer is dat deze zonder rijbewijs kan worden bestuurd, waardoor het voertuig toegankelijk is voor een brede groep gebruikers. Daarnaast beschikt de trailer over Kaptor-technologie, een wereldwijd gepatenteerde innovatie die de snelheid van de trailer automatisch aanpast aan het tempo waarmee hij wordt voorgetrokken. Hierdoor is de K-Ryole gemakkelijk, veilig en zonder moeite te besturen. Een simpele druk met de duim kan tot 350 kg en 2m3 verplaatsen.

Het modulaire ontwerp van de K-Ryole maakt hem inzetbaar voor verschillende toepassingen. Een gekoelde opbouw maakt hem geschikt voor distributie van voedsel en medicijnen, een open trailer maakt hem ideaal voor het vervoeren van materialen en bagage. Mocht de juiste configuratie nog niet beschikbaar zijn, dan kan er een Kustom trailer worden gemaakt, afgestemd op de wensen van de gebruiker. De K-Ryole fietsrailer wordt in Europa geproduceerd met betrouwbare en hoogwaardige onderdelen.
K-Ryole-fietstrailer-24-groot-ra.jpg

Om overtuigd te worden van zijn eigenschappen, stelt K-Ryole-importeur Urban Mobility Group de K-Ryole een week lang kosteloos beschikbaar aan iedereen die het voertuig wil proberen. De K-Ryole is leverbaar in verschillende uitvoering en vanaf €10.728,-.

Hij kan worden geconfigureerd op: https://urbanmobilitygroupbenelux.com/k-ryole-fietsaanhanger/