Binnen 28 dagen fit met programma Ekomenu & Diabetes Fonds

Voeljeenergiek 21 28 dagen22-1-21. De coronacrisis heeft de leefstijl van de meeste Nederlanders niet gunstig beïnvloed. Verbeter je conditie in 28 dagen met 'Voel Je lekker Energiek -28 dagen'.

 

 

Ruim eenderde van de Nederlandse bevolking beweegt minder sinds de lockdown, velen hebben meer last van stress en het overgrote deel heeft zijn eetgedrag niet aangepast. Aldus marktonderzoekbureau Ipsos. De verleiding om te gaan snacken, fastfood en troostvoer te consumeren is groot tijdens deze pandemie. Dit eetgedrag kan leiden tot een verlaging van de weerstand en mensen voelen zich minder fit en gezond.
Voeljeenergiek 21 meer info

Het kan anders
Het Diabetes Fonds en Ekomenu hebben de handen ineengeslagen en hebben een uniek programma ontwikkeld: ‘Voel Je Lekker Energiek - 28 dagen programma’. Het helpt jong en oud binnen een maand beter in het leven te staan. Fitter.

Het programma start op 1 februari 2021. Deelnemers ervaren hoe ze ongezonde routines kunnen doorbreken door een gezond eetpatroon leuk en toegankelijk te maken.

‘Voel Je Lekker Energiek programma’ in het kort. Alle deelnemers ontvangen:
Een E-boek met recepten, adviezen en veel inspiratie om gezonder te gaan leven.
4 weekmenu’s met gezonde ontbijt, lunch en diner recepten mét boodschappenlijstjes
Wekelijks toegang tot een online vragensessie met diëtisten
Toegang tot de besloten Facebookgroep: ‘Voel Je Lekker Energiek’.
Interactieve uitdagingen om gezonder te eten, meer te bewegen en lekker te ontspannen
Diverse kook- en beweegworkshops
Deelname aan de Persoonlijke Gezondheidscheck t.w.v. €16,95
Voeljeenergiek 21 28 dagen

De deelnamekosten zijn laag
Voor slechts € 34,95 ben je deelnemer. De helft van dit bedrag gaat naar het goede doel het Diabetes Fonds. Zij gebruiken het bedrag om onderzoek te financieren naar de genezing van diabetes.

Direct inschrijven?
Inschrijven voor het Voel Je Lekker Energiek programma doe je door te klikken op deze link. De inschrijving is gestart en loopt tot en met 28 januari. Dus wacht niet te lang!

Ekomenu is een van de partners
Ekomenu heeft de visie ‘ieder mens is anders en iedereen verdient een gezonde leefstijl’. Met het Voel Je Lekker Energiek programma laten wij deelnemers ervaren hoe leuk en makkelijk het kan zijn om gezonde keuzes te maken.
Voeljeenergiek 21 logos

Het Diabetes Fonds is mede-initiatiefnemer
Wij als Diabetes Fonds zijn heel blij met het Voel Je Lekker Energiek programma. Gezond eten is niet altijd even makkelijk, want we worden continue verleid tot het maken van ongezonde keuzes. Dit programma helpt jou bij het aanleren en volhouden van nieuwe gezonde routines, zodat een gezond leven voor jou leuker én makkelijker wordt.