Horecava komt bij je thuis en op de zaak op 1 februari

Horecava 21 logo15-1-21. Helaas geen Horecava in RAI Amsterdam dit jaar. Maar! De Horecava gaat wel door. Het evenement komt digtaal naar je toe.

 

Horecava 21 watersprekerHoreca draait door
In de sessies van De Horecawereld Draait Door gaan branchegenoten zoals Marc Jitta (Heineken), Ronald Huiskamp (H-hospitality) en Alina Gikis (Amehoela) in gespek over de gevolgen van Covid, oplossingen en hoe ze naar de toekomst kijken binnen cafés en restaurants. Daarnaast laten Gemeente Amsterdam, Hotelketen Stay Okay en Stichting Duurzame Horeca Nederland zien hoe je duurzaam onderneemt én wat het je oplevert!
Nog meer over het Podium

Horecava 21 tasting veganProef Horecava thuis!
Neem deel aan één van de live tastings en ontdek nieuwe producten. Fris je wijnkennis op tijdens de wijnproeverij Pays d’Oc IGP met Harold Hamersma, mix er op los met de Royal Bliss tasting met bartender Dyon Seedorf, ontdek de ultieme vega(n) producten en ingrediënten met de vegan tasting of ga voor de tapas tasting! Voor de Tastings bestel je een tastingbox zodat je de producten echt thuis kunt proeven. Hierbij geldt op=op!
Ontdek de producten 

Horecava 21 jan sebastian van lissumDe wijnwereld en Covid-19
Via een livestream is te volgen hoe Peter Klosse (Academie voor Gastronomie), Jan van Lissum (Wine Professional), Hans van de Meeberg (Proefschrift) en Peter van Houtert (KVNW) met elkaar in gesprek gaan over de gevolgen van Covid-19 op de wijnindustrie. Bestaan er straks nog wel exclusieve horeca importeurs en hoe zit het met de sommelier?
Ontdek meer over wijn