Los Taqueros - feestelijke Mexicaanse hartige hapjes uit de oven

Los Taqueros 20 geserveerd8-12-20. Hola amigos Geef je borrel Mexicaanse swing met de lekkerste hartige hapjes, gewoon uit eigen oven! Empanadas en nachos van Los Taqueros staan supersnel op tafel en zijn superlekker. Si, si, simpel, snel en lekker!

 

 

De Mexicaanse keuken kennen we als rijk, vol smaak en met een beetje pit. Wie houdt er niet van! Daarom vind je vanaf nu de feestelijke hapjes van Los Taqueros in het versvak van je supermarkt.
Los Taqueros 20 verpakt

De perfecte match
Niks feestelijker dan een warme schaal nachos met een rijke kaastopping op tafel. Hét ultieme feel good food. Doet het trouwens ook heel goed tijdens een gezellig avondje op de bank of digitale date met vrienden.
Het is écht heel simpel: strooi de kaasvlokken (mix van cheddar en Goudse) over de krakende tortillachips, plaats het met bijgeleverde aluminiumschaal en al in de oven en serveer met de tomatensalsa en frisromige limoendip.

Alles uit de oven
Empanadas, Zuid-Amerikaanse pasteitjes, zijn gevuld met een kruidige gehaktvulling of met gekruide kip, gebakken paprika, uitjes, een vleugje chilipeper - voor wie wel van een beetje pit houdt.
Los Taqueros 20 geserveerd

Over Signature Foods
Terwijl jij geniet zijn wij bezig met de ontwikkeling van veel meer koelverse hartige hapjes en gerechten die geïnspireerd zijn op de Mexicaanse keuken. Altijd rijk van smaak, supermakkelijk op tafel te zetten en feestelijk te presenteren, dat is Signature Foods. Bedenker en producent van veel lekkere merken waaronder HEKS’NKAAS® en Johma.