Foodservice Award 2020 voor Brownies&DownieS

Food Service Award 2020 winnaars16-1-20. Brownies&downieS werd, met een 8,14 als eindcijfer, tot het meest favoriete foodservice bedrijf van de consument bekroond.

 

 

Met dat hoge cijfer is Brownies&DownieS overall winnaar van de verkiezing Foodservice Award 2020. Naast de koffieketen namen 12 andere foodservice bedrijven een award in ontvangst tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. In de afgelopen maanden beoordeelden consumenten hun favoriete foodservice bedrijf. Het resultaat? Ruim 20.000 stemmen. Foodservice bedrijven werden beoordeeld op aspecten als winkelgemak, productkwaliteit en uitstraling & beleving. Uit de verkiezing blijkt dat horecagasten kwaliteit van de producten het belangrijkst vinden bij hun keus voor een foodservice bedrijf, gevolgd door prijs en uitstraling en beleving.
Food Service Award 2020 winnaars

Brownies&downieS scoort het hoogst op het aspect klantvriendelijkheid van het personeel. Daarnaast wordt ook de uitstraling en beleving van de koffie & lunchroom erg gewaardeerd. Op deze onderdelen scoort geen enkele andere deelnemende foodservice keten beter.

Opvallend is dat de consument van alle onderdelen het minst tevreden is over de acties en aanbiedingen binnen de foodservice branche gevolgd door het prijsaspect. De aspecten waar de consument het meest tevreden over is zijn winkelgemak en klantvriendelijkheid van het personeel.

De winnaars van de ‘Foodservice Award’ 2020:

CATEGORIE  - WINNAAR - GEMIDDELD EINDCIJFER

Bezorgen - Domino’s Pizza - 7,26
Café's/Restaurants - De Beren Restaurants - 7,62
Fastservice - McDonald's - 6,93
Food retail - Albert Heijn - 6,80
Hotels - Van Der Valk - 7,63
Koffie & Lunchrooms - Brownies&DownieS - 8,14
Leisure - La Place  -6,81
Marktkramen - Bakkerij ‘t Stoepje - 8,03
Pompshops - Total - 7,54
Snackbars - Kwalitaria - 7,82
Speciaalzaken - De Keurslager - 7,54
To Go - AH to go - 6,95
Overall Winnaar - Brownies&downieS
Food Service Award 2020 logo