Kasteel Engelenburg serveert een exclusieve Afternoon Tea

6-4-24. Kasteel Engelenburg in Brummen serveert iedere zondag een exclusieve Afternoon Tea.
Kasteel-Engelenburg-24-voorkant.jpg

Een ware culinaire belevenis in de betoverende sfeer van dit historische kasteel. Voor het samenstellen van de hapjes wordt door de keukenbrigade samengewerkt met patissier Vipin Charly (Charly’s Pastry) en Dilmah tea. Het resultaat is een unieke smaaksensatie met een perfecte balans tussen zoetigheden en hartige lekkernijen. Meerdere keren per jaar staat een thema centraal, waaromheen een belevenis wordt gecreëerd. Op dit moment is dat ‘Kasteel Engelenburg’. Kom dit culinaire en ontspannen hoogstandje zelf ervaren en breid de Afternoon Tea eventueel uit met een glas vonkelwijn of champagne.
Kasteel-Engelenburg-24-chef-Vipin.jpg

Samen genieten
De zondagmiddag is een ideaal moment om quality time door te brengen met een geliefde, vriendin of familielid. Tijdens de populaire Afternoon Tea bij Kasteel Engelenburg hoeven gasten niets anders te doen dan samen genieten in een sprookjesachtige ambiance. Tijdens deze 2 uur durende beleving komt een selectie aan hartige en zoete hapjes voorbij. De klassieke Afternoon Tea kost € 59,- per persoon. Uitbreiden met een glas Vonkelwijn of champagne is mogelijk tegen een meerprijs. Deze unieke belevenis vindt alle zondagen plaats tussen 14.00u – 16.00u in de 19e-eeuwse serre van het kasteel. Er is plaats voor 40 personen en groepen zijn welkom op aanvraag.
Kasteel-Engelenburg-24-high_tea.jpg

Over Kasteel Engelenburg
Kasteel Engelenburg heeft een rijke historie, die teruggaat tot 1570. Op de plek waar nu het Kasteel staat, stond destijds ‘de Engelenburg’. Het huidige pand stamt uit 1828 en is in de loop der eeuwen diverse keren verbouwd en gerenoveerd. Sinds 1988 is het voor iedereen toegankelijk. Naast een restaurant bevindt zich in Kasteel Engelenburg een exclusief hotel, heeft het een 9-holes golfbaan en een conferentiecentrum en is het een populaire locatie voor evenementen en bruiloften. In de omgeving is veel natuurschoon te vinden, met de Nationaal Park de Hoge Veluwe op korte afstand.
Kasteel-Engelenburg-24-luchtfoto.jpg

Over Q Hospitality Group
Q Hospitality Group is de nieuwe naam van het bedrijf dat in 2018 is opgericht door hoteliers Bas Tolmeijer, Willem-Jan van den Dijssel en Francesco Monaco. De onderneming richt zich op het acquireren van grootschalige hospitality projecten, vastgoed en het ontwikkelen en uitbouwen van unieke horecaconcepten. Tot de portefeuille van Q Operations behoren Kasteel De Essenburgh (Hierden), wellnessresort Thermae 2000 (Valkenburg), het in Arnhem gelegen Hotel Haarhuis en de Koepelgevangenis, Veluwe Hotel De Beyaerd (Hulshorst) en Kasteel Engelenburg (Brummen) en vanaf 2024 The Diamond Amsterdam.

Het exclusieve hotelplatform Quality Lodgings, met een collectie van meer dan 120 onafhankelijke kwaliteitshotels in 11 Europese landen, investeringsmaatschappij Hera HRI en participatiemaatschappij Q Participations zijn zelfstandig opererende dochtermaatschappijen binnen Q Hospitality Group. Meer informatie via: www.qhospitality.group    

Meer informatie over Kasteel Engelenburg

Adres: Eerbeekseweg 6, 6971 LB, Brummen                      

Websitehttps://engelenburg.com/                             

Instagramhttps://www.instagram.com/kasteelengelenburg/