PaulCamper glow-in-the-dark oprijblokken

Paul Camper GlowBlocks 19 camper24-7-19. Dé nieuwe must-have voor de camperaar: glow-in-the-dark levelers. Camper-sharing platform PaulCamper ontwikkelt opvallende oprijblokken speciaal voor de donkere kampeerplek.

 

 

Iedere camperaar herkent het wel: de weg terugvinden naar je eigen camper in het holst van de nacht. PaulCamper komt met een product, dat er voor zorgt dat jouw camper er altijd uit springt: PaulCamper Glow Blocks. Levelers om je camper waterpas te zetten, maar tevens voorzien van een sterke glow-in-the-dark laag om van ver in het donker te zien.
Paul Camper GlowBlocks 19 2x
Camper community
Op een donkere afgelegen plek in de bossen van Noorwegen of juist op een drukke festivalcamping tussen tien identieke campers; door de PaulCamper Glow Blocks is het altijd duidelijk welke camper van jou is en waar hij staat. “Daarnaast ziet het er natuurlijk gewoon heel tof uit,” aldus Marnix Eykhout, country manager van PaulCamper. “PaulCamper heeft als doel om meer te bieden dan alleen een verhuurplatform. We hebben de ambitie de community op allerlei manieren te helpen.” De levelers kunnen daarom ook gezien worden als het eerste product in een reeks aan tools en features die PaulCamper gaat bieden aan camperaars.

Het product
De Glow Blocks hebben een draagvermogen van 5 ton en een geribbeld oppervlak voor ruime grip aan de banden. De blokken zijn voorzien van drie niveaus en gemaakt van corrosiewerend materiaal. Het glow-in-the-dark effect wordt gecreëerd door aluminium platen met speciale coating, die een glow-in-the-dark lichtsterkte oplevert van 500MCD. Ter vergelijking: de welbekende glow-in-the-dark sterretjes hebben een lichtsterkte van 20MCD. De levelers worden geleverd in een handige draagtas.
Paul Camper GlowBlocks 19 camper
Beperkte oplage
De blokken zijn in beperkte oplage verkrijgbaar via de webshop van PaulCamper. De prijs is €59,95 per set van twee, exclusief verzendkosten. Nieuwe verhuurders die zich aanmelden voor 1 september, krijgen het product slechts tegen verzendkosten. “We wilden graag een toffe gadget ontwikkelen voor onze campereigenaren, maar besloten het product direct voor iedereen toegankelijk te maken,” aldus Eykhout.

Over PaulCamper
PaulCamper is het bemiddelingsplatform voor de particuliere huur en verhuur van campers. Het bedrijf werd in 2013 opgericht door Dirk Fehse, toen hij zijn eigen camper “Paul” als eerste camper via het platform te huur aanbood. Inmiddels worden jaarlijks zo’n 250.000 campernachten geboekt en vind je meer dan 4500 campers op het peer-to-peerverhuurplatform.