Camper Caravan Wereld tweede editie in september

CCW 19 logo1-7-19. Mochten er na de reis met de camper of caravan deze zomer nog vragen en/of wensen zijn dan is de tweede editie van Camper Caravan Wereld het iedeale evenement om alle antwoorden te vinden.

 

 

 

In 2018 organiseerden we voor het eerst de Camper & Caravanshow. Overweldigd door het succes van de eerste editie krijgt de tweede editie een nieuwe naam én zijn we groter dan ooit. Op 13, 14 en 15 september vindt de Camper Caravan Wereld (CCW) plaats in de Expo hal in Assen.  In 2018 organiseerden we voor het eerst de Camper & Caravanshow. Overweldigd door het succes van de eerste editie krijgt de tweede editie een nieuwe naam én zijn we groter dan ooit. Op 13, 14 en 15 september vindt de Camper Caravan Wereld (CCW) plaats in de Expo hal in Assen.  
CCW 19 flyer
Camper Caravan Wereld is hét evenement in Noord-Nederland als het gaat om campers, caravans en alles wat met kamperen te maken heeft. Van 7.500 vierkante meter in 2018, groeien we naar ruim 15.000 vierkante meter in 2019.
Camper Caravan Wereld komt op het ideale moment. Na een bezoek aan Camper Caravan Wereld is de bezoeker weer volledig voorbereid op het camper/caravan seizoen dat gaat komen. Kampeerfanaten kunnen weer op pad met de juiste middelen en informatie.

Tijdens het evenement is het mogelijk voor de bezoeker om huidige camper of caravan te vervangen en tips en tricks te krijgen voor de zoektocht naar dat ene geschikte model. Daarnaast is er de gelegenheid om alle informatie in te winnen die nodig is voor het huren van een voertuig voor de volgende vakantie.

Bovendien biedt Camper Caravan Wereld een randprogramma aan met de meest uiteenlopende kampeeractiviteiten. Zo kun je letterlijk een kijkje nemen in de BiosCamp, kun je je eigen mobiele woning door de FOCWA Checkstraat rijden, is er een behendigheidsparcours, worden er proeflessen aangeboden door VrouwRijdtCamper en is er een heuse CCW mini camping. De kampeerbeleving is na een bezoek aan Camper Caravan Wereld compleet.

Door het diverse aanbod van nieuwe én gebruikte campers en caravans heb je als bezoeker de kans om voor een messcherpe prijs een model van een topmerk aan te schaffen. Kortom, op Camper Caravan Wereld vind je het allemaal onder één dak!
Bezoek op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 september de Camper Caravan Wereld in de Expo Assen (voormalig TT Hal). Neem voor meer informatie een kijkje op www.campercaravanwereld.nl