Flying Fish opent pop-up store in hartje Amsterdam

Flying Fish 20 Amsterdamse gracht4-12-20. Het Amsterdamse bedrijf Flying Fish eFoils opent samen met o.a. Athletic Club en Waterdreams een pop-up store  waar hun zogeheten eFoils te bewonderen zijn.

 Vliegende surfboards in het hartje van Amsterdam op de hoek van de Willemsparkweg en de Van Baerlestraat. Fictie zou je zeggen maar niets is minder waar. eFoilen is dé watersport van het moment. Zweef over het water dankzij een surfboard met een foil en elektromotortje. Bij de juiste snelheid en balans komt de efoil uit het water, en vlieg je zo met 35 km/u door lucht. En het mooie is: iedereen kan het!
Flying Fish 20 film
De pop-up store zal op vrijdag 4 december haar deuren openen. Naast Flying Fish zal er een juicebar en een gym van Athletic Club aanwezig zijn. Ook zal het botenmerk Waterdreams van Prins Bernhard jr met een boot in de winkel te zien zijn, en worden de nieuwste kites van F-one getoond.

Voor meer informatie kijkt u op www.flyingfishfoils.eu of kunt u bellen met +31639 896204
Flying Fish 20 Amsterdamse gracht

Over Flying Fish
Flying Fish eFoils is de importeur van het eFoil merk Waydoo. De drie jonge ondernemers Jochem Koning, Martijn van Hoek en Titus Vriend zijn inmiddels een jaar onderweg en kunnen terug kijken op een zeer succesvol eerste seizoen. Ze hebben een internationaal netwerk opgebouwd van 30 dealers in heel Europa en hebben inmiddels meer dan 100 boards verkocht.