Waterdream collectie nu ook met elektrische motoren

Waterdream S 740 elektrisch 20 boven21-5-20. Waterdream presenteert de S-740 met elektrische motor. De sloep is uitgerust met de Torqeedo Cruise 10.0 buitenboordmotor en vier lichtgewicht ultramoderne lithium batterijen van 3.500 Wh per stuk.

 

 

Hiermee kan de sloep met gemak tot 24 uur lang of 120 km ver varen. De batterijen kunnen gewoon opgeladen worden met 220 volt. De topsnelheid van de elektrische Waterdream S-740 is 12 km per uur. Ideaal dus voor het maken van mooie, lange tochten. Alle bestaande Waterdream-modellen zijn vanaf heden ook verkrijgbaar in een elektrische uitvoering.
Waterdream S 740 elektrisch 20 lv

Kwalitatief en duurzaam
In vergelijking met de huidige collectie heeft Waterdream bij dit nieuwe elektrische model niks ingeleverd aan kwaliteit. De hoge gangboorden, de onderhoudsarme zelflozend kuip en natuurlijk dezelfde ultieme vaareigenschappen; alles is hetzelfde gebleven.
Waterdream S 740 elektrisch 20 Cruise 10 0 

Bernhard van Oranje: “De elektrische motor maakt het varen op het water ultiem. Je hoort niks anders dan water en de natuur. Op het water zijn werkt al enorm ontspannend, maar met deze stilte geeft dit een geheel nieuwe dimensie.”
Waterdream S 740 elektrisch 20 stuurstand 

De boten van Waterdream worden geheel van recyclebaar aluminium gemaakt en in Nederland geproduceerd. Aluminium zorgt niet alleen voor een aanzienlijk hogere kwaliteit, het is ook onderhoudsvrij en daarmee duurzaam.

S-line sloepen
De S-line sloepen van Waterdream zijn zo gebouwd dat ze zowel elektrische als diesel/benzine aandrijving kunnen hebben - zonder dat de boot hiervoor aangepast moet worden! Zo kan je moeiteloos je motor upgraden van 25pk naar 300pk, maar natuurlijk ook wisselen van fossiele brandstof naar de elektrische aangedreven motor.
Waterdream S 740 elektrisch 20 neus

Meer Waterdream modellen: de 52’ California en de Venetian Tender
Deze zomer lanceert Waterdream ook de 52’ California met Naval Architect en design van Vripack. Tevens is er de Waterdream Venetian Tender, een moderne twist op een historische en klassieke schoonheid. Eeuwenlang was het Venetian Taxi Model het belangrijkste vervoermiddel in Venetië, zo gemaakt om met zijn platte bodem gemakkelijk door de lagune te manoeuvreren. Deze nieuwe legende is voorzien van een uniek open dak. 

Waterdream heeft acht modellen: vijf sloepen (s-550, s-740, s-850, s-850 Speedster, S-1100), de Venetian Tender en de California lijn (in 52’ en 65ft)
Waterdream S 740 elektrisch 20 boven

OVER WATERDREAM
Het Nederlandse bedrijf Waterdream werd in 2012 opgericht door Bernhard van Oranje. Het bedrijf bouwt en ontwerpt handgemaakte aluminium boten en jachten van hoge kwaliteit, met oog voor detail. In Nederland staat Waterdream bekend om hun modellen waarbij ze het ontwerp van de sloep, een van de oudste ontwerpen in de scheepvaart, naar een hoger niveau tillen. Een zeewaardige speedboot die gemakkelijk 80 kilometer per uur haalt met ongekende stabiliteit, veel vrije leefruimte en glijdt over zelfs hoge golven. Met de toevoeging van de 52' California heeft Waterdream nu negen modellen: (s-550, s-720, s-850, S-850 Speedster, S-1100), de t-777 en de Venetian Tender.