Volvo introduceert Prime Video en YouTube in auto

18-9-23. Volvo Cars is een van de eerste autofabrikanten die Prime Video aanbiedt in zijn auto's. Ook YouTube komt binnenkort in Volvo's met Google built-in.
https://www.youtube.com/watch?v=Rmw9m09j_0k
Volvo_car_with_Prime_Video_and_YouTube-23-dash.jpg

Of u nu zelf aan het opladen bent, aan het wachten bent om uw geliefde op te halen of een rustig moment koestert weg van de schoonfamilie, uw Volvo is nu beter uitgerust om u te vermaken door de introductie van Prime Video via Google Play in alle markten waar Google apps en services beschikbaar zijn.

Volvo Cars is een van de eerste autofabrikanten die Prime Video aanbiedt in zijn auto's.
Ook YouTube komt binnenkort in Volvo's met Google built-in.

De dienst zal vanaf 18 september a.s. beschikbaar zijn als vooraf geïnstalleerde app en zal geleidelijk per markt worden uitgerold via een over-the-air update (OTA).

"Het toevoegen van toegang tot diensten zoals Prime Video en YouTube in onze auto's versterkt de voortdurend groeiende lijst van software en toepassingen om het leven van onze bestuurders beter te maken," zegt Erik Severinson, Volvo’s global head of new car programmes. "We maken onze belofte waar om auto's te bouwen die in de loop der tijd met onze klanten meegroeien."

Omdat veiligheid de kern van de onderneming is, zal toegang tot videostreaming alleen beschikbaar zijn als de auto volledig stilstaat.