INEOS Grenadier voor YouTube-grillexpert PitmasterX

18-5-22. INEOS Automotive gaat een spetterende samenwerking aan met YouTuber PitmasterX. https://bit.ly/3sIFUOZ
INEOS-PitmasterX-22-rv.jpg


De hardcore 4X4 van INEOS Automotive, de Grenadier, is ontworpen en gebouwd als een betrouwbaar werkpaard voor diegenen die vertrouwen op een stevige, duurzame offroader voor werk, avontuur of buitenactiviteiten. De samenwerking met PitmasterX zal helpen om de bekendheid van het nieuwe voertuig te vergroten onder zijn fans van meer dan een half miljoen volgers op sociale media.

 

De INEOS Grenadier gaat in juli in serieproductie in Hambach, Frankrijk, met versies met twee en vijf zitplaatsen. Hij beschikt over permanente vierwielaandrijving, een ladderchassis, een tussenbak met twee snelheden en een centraal sperdifferentieel. Kopers kunnen kiezen tussen twee BMW 3,0-liter motoren: een 3,0-liter turbo benzinemotor of een twin-turbo diesel.

Dankzij een breed scala aan opties en accessoires kunnen alle versies aan de wensen van de koper worden aangepast. Orderboeken voor de robuuste 4x4 openen op 18 mei, en in de meeste grote Europese markten kunnen klanten rechtstreeks bestellen bij INEOS of bij een netwerk van genomineerde retailpartners.
INEOS-PitmasterX-22-achter.jpg

PitmasterX (www.Pitmasterx.com) - echte naam Roel Westra - is een van de meest succesvolle YouTube-contentmakers als het gaat om barbecueën en grillen. Hij inspireert zijn publiek met tips en trucs over alles wat met barbecueën te maken heeft. De Nederlander heeft zojuist de eerste aflevering met de INEOS Grenadier uitgebracht: https://youtu.be/5tHc5ShVlak.

"Mijn doel is dat mensen eropuit gaan en genieten van de barbecue met hun vrienden en familie", zegt Westra, die zijn motivatie benadrukt. "De Grenadier volgt een eenvoudig maar bewezen recept voor ultieme offroad-avonturen. Het is het juiste voertuig voor mij en voor iedereen die van hobby's in de buitenlucht houdt."

Klaus Hartmann, Head of Marketing and Sales Europe bij INEOS Automotive Europe, zei: " PitmasterX is een zeer gemotiveerde expert in zijn vakgebied, die zijn volgers boeit met zijn passie en toewijding. Hij verlegt de grenzen en deelt buitengewone ervaringen, wat hem een ​​perfecte ambassadeur maakt voor ons. Lekker barbecueën en buiten zijn – dat past heel goed bij de Grenadier.”

Meer informatie over de INEOS Grenadier is beschikbaar op www.ineosgrenadier.com