MICHELIN CrossClimate 2 SUV all-seasonband voor SUV's

9-5-22. De nieuwste MICHELIN CrossClimate 2SUV is de expert onder de all-seasonbanden voor SUV’s.
MICHELIN-CrossClimate2SUV-22-zij.jpg

De MICHELIN CrossClimate 2 SUV behoort tot een nieuwe generatie allseasonbanden die veel verschillende prestaties in zich verenigt. Hij is opgewassen tegen de meeste weersomstandigheden, ongeacht het seizoen. Met zijn 3PMSF (3 Peak Mountain Snow Flake) certificering kan hij een terugval in temperatuur en plotse sneeuwval aan. 

Toonaangevend bij remmen op sneeuw, op droge en natte ondergrond, en bij tractie op sneeuw1
De MICHELIN CrossClimate 2 SUV profiteert van een innovatieve combinatie van geavanceerde technologieën zoals de MICHELIN EverGrip technologieën die bijdragen aan optimaal remmen op droge, natte of met sneeuw bedekte ondergrond.
De MICHELIN CrossClimate 2 SUV is de expert in all-seasonbanden. Hij is toonaangevend op gebied van:
remmen:
op sneeuw2, gemiddeld 5 meter;
op natte ondergrond3, gemiddeld 2 meter (versleten tot aan de wettelijke minimale profieldiepte);
en op droge ondergrond4.
MAN-TGS-Voskuilen-22-profiel.jpg

Vergeleken met zijn concurrenten heeft hij daarmee bijna 20 % meer tractie5 in sneeuw.
De MICHELIN CrossClimate 2 SUV is goedgekeurd voor gebruik in de winter en beschikt over de 3PMSF markering.

De langste levensduur zonder toegevingen te doen aan de veiligheid1: behoud van prestaties totdat de banden zijn versleten tot aan de wettelijke minimale profieldiepte.

Dankzij de MaxTouch Construction technologie gaat de MICHELIN CrossClimate 2 SUV gemiddeld 5.000 kilometer langer6 mee dan concurrerende premium banden. Daarbij behoudt hij een hoge mate van veiligheid; zelfs als de band de wettelijke minimale profieldiepte heeft bereikt2-3-4, en ongeacht de weersomstandigheden.

Door te voorkomen dat banden elk seizoen voortijdig worden gedemonteerd, hoeven ze minder vaak te worden vervangen. Dankzij de langere levensduur van de banden houden automobilisten meer controle over hun budget. Minder banden vervangen betekent, voor het milieu, dat er minder grondstoffen worden verbruikt en minder afval ontstaat.

Sinds 1 mei is de MICHELIN CrossClimate 2 SUV beschikbaar in 40 afmetingen van 17 tot 20 inch. Hij is bedoeld voor automobilisten die op de eerste plaats veiligheid eisen, ongeacht de SUV-categorie.