Turkse automerk Togg maakt werelddebuut op CES in Las Vegas

3-1-22.Togg, pionier op het gebied van opkomende technologie, debuteert op CES 2022 met een geavanceerde, toekomstgerichte mobiliteitsoplossing die geavanceerde elektrische, autonome en connected technologieën samenbrengt binnen één ontwerpsfeer.
Togg-22-int.jpg

De technologische innovator, het eerste duurzame mobiliteitsmerk van Turkije, gebruikt CES 2022 om zijn vooruitstrevende technologieën en concepten te tonen en zijn toetreding tot het wereldtoneel aan te kondigen, nu de overgang naar een nieuw mobiliteitstijdperk vaart begint te krijgen.

Het hoogtechnologische concept van Togg, Use-Case Mobility®genoemd, integreert niet alleen de voordelen van elektrische, autonome en verbonden technologieën in één ecosysteem, maar het is ook ontworpen om intelligent, gebruikersgericht en zelfs empathisch te zijn voor gebruikers.
Togg-22-doorkijk.jpg

Het Use-Case Mobility®-paradepaardje van Togg en het visionaire slimme apparaat worden van 5 t/m 8 januari gepresenteerd op CES 2022 in de Las Vegas Convention Center West Hall bij stand #4719. De aankondiging van Togg CEO, M. Gürcan Karakaş, vindt plaats op 5 januari om 20:00 uur CET en wordt ook live uitgezonden op de socialmediakanalen van het merk op: 
https://tr.linkedin.com/company/toggas 
https://twitter.com/TOGG2022?/  
https://www.instagram.com/togg2022/?hl=en

"Na onze technologie- en design-inspanningen gericht te hebben op het ontwikkelen van iets dat echt revolutionair is, zijn we nu klaar om de technologie van Togg aan de wereld te tonen op CES 2022", aldus de CEO van Togg, M. Gürcan Karakaş. "Ik kijk ernaar uit om Use-Case Mobility® voor het eerst te introduceren."