PEUGEOT 308 miniatuur - cadeautip voor sint en kerst

PEUGEOT 308 Hatch miniatuur 21 lv4-12-21. De nieuwe PEUGEOT 308, die finalist is voor Auto van het Jaar 2022, is nu al leverbaar als miniatuur in de online Boutique shop.

 


Er is keuze uit liefst tien modellen; voor jezelf, voor vrienden of familie, of allebei. De PEUGEOT 308 in miniatuur is leverbaar als hatchback en SW, in twee schalen en zeven kleuren.
PEUGEOT 308 Hatch miniatuur 21 lzij
Het design en de dynamische proporties van de nieuwe PEUGEOT 308 komen bij de door NOREV geproduceerde miniaturen volledig tot hun recht. Natuurlijk zijn alle details aanwezig: het nieuwe logo, het motief van de grille, de verticale led-dagrijverlichting, de klauwen van de led-achterlichten, het is er allemaal. Het glazen panoramadak van de 1:43-modellen biedt goed zicht op de PEUGEOT i-Cockpit® en de rest van het interieur.
PEUGEOT 308 SW miniatuur 21 lv

Uitgebreide keuze
Voor de verzamelaar zijn er de 1:43-modellen voor € 39 per stuk. Deze vier miniaturen geven de GT-uitvoering weer, voorzien van glazen panoramadak en plug-in hybride aandrijving. De hatchbacks zijn leverbaar in Vert Olivine en Gris Artense, de SW is leverbaar in Bleu Avatar en Gris Platinum.
PEUGEOT 308 miniatuur 21 cadeaudoos
De 3-inch grote modellen, tegen € 5 per stuk, zijn er voor PEUGEOT-fans van jong en oud. Deze zes schaalmodellen – die circa zes centimeter lang zijn – geven de nieuwe 308 in Allure-uitvoering weer. De hatchbacks zijn leverbaar in Vert Olivine, Bleu Vertigo en Rouge Elixir, terwijl de SW’s leverbaar zijn in Bleu Avatar, Blanc Nacré en Rouge Elixir.
PEUGEOT 308 Hatch miniatuur 21 lv

Aanbod compleet
De miniaturen van de nieuwe 308 maken het aanbod van PEUGEOT Lifestyle weer compleet en zijn vanaf vandaag leverbaar via https://boutique.peugeot.com. Daar zijn ook de andere PEUGEOT-miniaturen te vinden. Bijvoorbeeld de actuele 208, 2008, 3008, 508 en 5008, maar ook raceauto’s, conceptcars en historische modellen van weleer. Zo zijn alle PEUGEOT-modellen bereikbaar voor jong en oud.