Toyota Corolla Cross een SUV met de extra rijassistentie T-Mate

Toyota Corolla Cross 21 rvboven3-12-21. De nieuwe Toyota Corolla Cross is eerste SUV van ’s werelds bestverkochte auto en de tweede Toyota SUV in C-segment met de nadruk op ruimte en functionaliteit.

 


Uitgerust met Toyota’s nieuwste hybridetechnologie van de vijfde generatie
Nieuw multimediasysteem Toyota Smart Connect met over-the-air updates
Extra rijassistentie in de vorm van T-Mate
Vanaf najaar 2022 op de Nederlandse markt
Toyota Corolla Cross 21 lv
Toyota heeft de Corolla Cross onthuld, de eerste SUV van ’s werelds bestverkochte auto, de Toyota Corolla. Het is na de Toyota C-HR de tweede SUV van Toyota in het C-SUV-segment. De Corolla Cross is het eerste Toyota model dat uitgerust is met Toyota’s hybridetechnologie van de vijfde generatie. Ook nieuw is Toyota Smart Connect, een multimediasysteem dat heel snel reageert en veel functionaliteiten biedt. Naar verwachting is de nieuwe Toyota Corolla Cross vanaf het najaar van 2022 in Nederland leverbaar.
Toyota Corolla Cross 21 lzij
Toyota Corolla Cross 21 dash

Terwijl bij de Toyota C-HR de nadruk ligt op een onderscheidend design, heeft Toyota de Corolla Cross ontworpen met het accent op comfort, ruimte en functionaliteit. De hybride-aandrijflijn is opnieuw ontworpen en biedt meer koppel, meer elektrisch vermogen, meer efficiëntie én meer rijplezier. Het design van de nieuwe Toyota SUV oogt vooral solide en is specifiek afgestemd op de Europese markt. De trapeziumvormige grille en geprononceerde spatborden geven de Corolla Cross onmiskenbaar een stoere uitstraling. De Corolla Cross is 4.460 mm lang, 1.825 mm breed en 1.620 mm hoog. De wielbasis bedraagt 2.640 mm.
Toyota Corolla Cross 21 ra