MINI Electric met 2.000 lichtjes maakt tour in Verenigd Koninkrijk

Film 30MINI Electric liefdadigheidstour 21 groen licht2-12-21. MINI Electric, door Twinkly verpakt in 2.000 slimme LED-verlichting neemt deel aan een tour van 5 weken in het Verenigd Koninkrijk.

 

De feestelijke tour is om vrolijkheid te verspreiden en geld in te zamelen voor drie belangrijke goede doelen; de MS Trust, Duchenne UK en Alzheimer's Society. Het sensuele project begon meer dan drie jaar geleden, toen Nicholas 'Nico' Martin zijn MINI met de hand in kerstverlichting wikkelde en hem tentoonstelde in zijn plaatselijke stad Bracknell. In december 2020 realiseerde Nico zich echter dat hij de Festive MINI kon gebruiken om vreugde en positiviteit te brengen bij mensen voor de deur, terwijl hij ook het bewustzijn vergroot en meer dan £ 5000 voor de MS Trust en Duchenne UK , twee goede doelen die hem nauw aan het hart liggen.
MINI Electric liefdadigheidstour 21 wit licht

Nico zei: “Ik ben zo blij om terug te zijn met de Festive MINI liefdadigheidstour. Ik wist net dat ik vorig jaar de kans had om mensen op te vrolijken en ook om geld in te zamelen voor de MS Trust en Duchenne UK. Beide goede doelen betekenen veel voor mij - helaas werd bij mijn moeder zes jaar geleden multiple sclerose vastgesteld en in 2019 werd ik gevraagd om de Festive MINI mee te nemen om een ​​ongelooflijke jonge jongen, Marcus Rooks, te verrassen, bij wie de diagnose Duchenne-spierdystrofie werd gesteld. Toen ik zijn gezicht zag oplichten van zoveel vreugde en opwinding, realiseerde ik me dat ik iets heel bijzonders had gecreëerd. Sinds ik hem heb ontmoet en over zijn toestand heb vernomen, heb ik hem op elke mogelijke manier willen steunen."
MINI Electric liefdadigheidstour 21 rood licht

Dit jaar heeft Nico een liefdadigheidsplek voor gasten geïntroduceerd die is ingenomen door Alzheimer's Society en hij heeft de steun verzameld van MINI UK, Festive Lights en het Italiaanse slimme verlichtingsbedrijf Twinkly, om de spanning op zijn project te verhogen en het groter en beter dan ooit te maken, met een doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de drie bijzondere doelen.

Nico voegde toe: “Ik ben zo dankbaar voor de ongelooflijke steun achter het project en de betrokken teams dit jaar. De MINI Electric is nog spannender om te rijden en betekent dat al mijn reizen tijdens de tour milieuvriendelijk zijn en de app-gestuurde Twinkly-lichten met hun verbazingwekkende aanpasbare animaties de auto echt een beetje extra magie geven. Ik kan niet wachten om op pad te gaan om wat Feestelijke MINI-spirit te verspreiden en veel geld in te zamelen voor de drie goede doelen!”
MINI Electric liefdadigheidstour 21 groen licht

David George, directeur van MINI UK, zei: “We zijn zeer nederig om deel uit te maken van Nico's fondsenwervingsproject met de Festive MINI Electric. Het is een geweldig idee dat mensen bij elkaar brengt, ze aan het lachen maakt en ook geld inzamelt voor een aantal fantastische goede doelen.”

Ga voor meer informatie over de Festive MINI Tour en om op de hoogte te blijven van waar het naartoe gaat, naar www.festivemini.com 

Doneer hier: https://festivegiving.org.uk/fundraising/festive-mini/

Volg Nico's reis op Instagram: @drivingwithnico