Maserati introduceert nieuwe responsive website

Maserati Website 18 homepage18-6-18. Alle modellen, prijzen en diensten in het Nederlands op de nieuwe responsive website www.maserati.nl. Met de focus op video en met een car configurator.

 

De nieuwe, Nederlandstalige website geeft een duidelijk overzicht van alle producten en services van het merk, gekoppeld aan Nederlandse prijzen, en voorziet per model in een uitgebreide car configurator. 

Maserati.nl staat sinds deze week live en biedt bezoekers een eerste kennismaking met de wereld van Italiaanse passie en vakmanschap. Aan de basis van de nieuwe responsive website staat vanzelfsprekend het volledige modelprogramma van Maserati – de Ghibili, Levante, Quattroporte, GranTurismo & GranCabrio – dat per model inclusief video wordt gepresenteerd.
Maserati Website 18 homepage 

Diversiteit in personalisatie
Aan elk model is tevens een uitgebreide car configurator gekoppeld, waarin alle personalisatiemogelijkheden nadrukkelijk worden belicht en gekoppeld aan Nederlandse prijzen. Tevens ontdekken bezoekers hier de diversiteit in de nieuwe GranLusso- en GranSport-uitvoeringen voor de Ghibli, Levante en Quattroporte en het onderscheidt tussen de Sport- en MC-varianten voor de GranTurismo en GranCabrio.
Maserati Master 18 5x 

Kijkje in de wereld van Maserati
Maserati.nl is tevens de plek om kennis te maken met de innovatieve technologieën en rijassistentiesystemen die het Italiaanse merk met de drietand in zijn 2018-modellen biedt. Ook hier speelt video een voorname rol om bezoekers via korte, informerende clips de geavanceerde mogelijkheden te belichten die Maserati op dat front biedt. Verder neemt de nieuwe website bezoekers mee in de wereld van Maserati, met onderwerpen die uiteenlopen van de rijke heritage, autosport, rijtrainingen tot de webshop met de Maserati Collection en een overzicht van de officiële Nederlandse dealers. Vanzelfsprekend is er aandacht voor de financiële mogelijkheden en diensten die Maserati biedt om een nieuwe of jong-gebruikte Maserati te kopen, financieren of leasen. Ook het boeken van een proefrit behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.